Girona

L’estrena a casa, el dilluns 22 d’agost a les 22 h

Horaris El Girona debutarà a Mestalla el diumenge 14 d’agost a les 19.30 h i encadenarà dos partits a Montilivi en dilluns i en divendres

LaLiga va donar a conèixer els horaris de les primeres tres jornades de lliga. El Girona iniciarà el seu retorn a la màxima categoria visitant el València a Mestalla el diumenge 14 d’agost a les 19.30 h. Posteriorment, els gironins encadenaran dos enfrontaments a l’estadi de Montilivi contra el Getafe i el Celta i ho faran el dilluns 22 d’agost a les 22 h contra els madrilenys, per tancar la segona jornada, i el divendres 26 a les 20 h amb els gallecs per encetar la tercera.

Les jornades que coincideixen en el mes d’agost ja són complicades per si mateixes per als aficionats, que gaudeixen alguns de vacances i no podran assistir a l’estadi, però per als del Girona s’hi afegeix que la reestrena com a locals serà un dia laboral a les 22 h, un horari poc propici per portar-hi els infants, encara que per aquella època no hi hagi activitat escolar. Només quatre dies després, els gironins, en un horari més flexible, rebran el Celta.

Pel que fa als altres equips catalans, el Barça iniciarà la lliga rebent el Rayo el dissabte 13 d’agost a les 21 h, visitarà la Real Sociedad el diumenge 21 a les 22 h i tornarà a jugar a casa en la tercera jornada contra el Valladolid el diumenge 28 a les 19.30 h.

L’Espanyol debutarà a domicili contra el Celta el dissabte 13 d’agost a les 17 h, encetarà la segona jornada a casa contra el Rayo el divendres 19 a les 20 h i en la tercera rebrà el Madrid, l’actual campió de lliga i de la Champions, el diumenge 28 a les 22 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)