Girona

A la Vinya, a falta de la ciutat esportiva

Esperant. El Girona manté les instal·lacions del PGA a Vilobí com a seu dels entrenaments el curs vinent

El Girona mantindrà la condició de llogater gairebé segur durant tot el curs vinent a la Vinya, uns terrenys habilitats pel PGA de Caldes de Malavella al terme municipal de Vilobí d’Onyar. El conjunt gironí va aterrar el 2018, coincidint amb la pretemporada del segon curs a primera, a les instal·lacions, que compten amb dos camps d’entrenaments, un gimnàs, vestidors i alguna sala habilitada per a fisioterapeutes i altres treballadors. Des de llavors, la Vinya, l’hotel Camiral i la zona del Casa Club han estat llocs comuns per als jugadors, que han gaudit de diverses comoditats a l’espera de tenir les pròpies en una ciutat esportiva.

De moment, disposar d’una casa pròpia no és immediat, i és que, tot i que la intenció amb l’Ajuntament de Vilablareix era construir una primera fase al més aviat possible, la burocràcia i les queixes dels veïns de la zona han alentit una mica tot el procés. Des del club no dubten que tot tirarà endavant, si bé són conscients que no s’ha de forçar ni precipitar cap situació. El primer equip, doncs, continuarà disposant dels luxes al PGA, però els equips de la base hauran d’esperar a tenir la seva llar.

Sense estada a Manchester

Encara amb la pretemporada al complet per definir-se de portes enfora –de moment hi ha programat un amistós contra el Nàstic, un altre contra el Peralada i s’està negociant per fer-ne un tercer amb l’Olot–, de moment no sembla que l’equip es desplaci a les instal·lacions del Manchester City per realitzar-hi una estada, com es feia abans que la pandèmia esclatés. Si no marxa enlloc, la Vinya i els hotels de la zona seran el camp de batalla diari en la preparació dels de Míchel Sánchez.

VILABLAREIX

La intenció era construir una 1a fase al més aviat possible, però el procés s’ha alentit
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)