Girona

El Banyoles, el Girona i la Unió homenatgen Josep María Soldevila

Els equips veterans del Banyoles, el Girona i el Figueres han disputat aquest vespre un triangular a l’estadi Miquel Coromina i Moretó de Banyoles que ha servit com a homenatge a Josep Maria Soldevila.

L’acte ha estat tota una festa en la qual s’han trobat futbolistes de diverses èpoques dels tres equips, referents molts d’ells del futbol de la demarcació.

Soldevila, natural de Sant Miquel de Campmajor, va jugar al Banyoles la temporada 1985/86, a tercera divisió, abans de fitxar pel Figueres. Va ser porter de la Unió entre les temporades 1986/87 i 1988/89, quan els de l’Alt Empordà militaven a segona A. Al Girona, hi va jugar durant les temporada 1989/90 i 1992/93 i sempre serà recordat pel gol que va fer de camp a camp en la visita que els blanc-i-vermells van fer al Madrigal per enfrontar-se al Vila-real en la promoció d’ascens a segona A del 1992.

Aprofitant l’acte, la Penya Immortal, a través del seu president, Pepe Sierra, han fet entrega a la germana de Soldevila un obsequi en homenatge a la plantilla del Girona del 1992.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)