Girona

Quique Cárcel: “Tindrem un estiu llarg per tenir l’equip més competitiu possible”

  • Quique Cárcel, en la roda de premsa d’aquest migdia O.R.
  • VÍDEO: La roda de premsa de Quique Cárcel

El director esportiu del Girona ha ofert aquest migdia una roda de premsa per analitzar el mercat després de l’ascens a primera aconseguit fa quinze dies. Quique Cárcel ha parlat de tots els fronts que té oberts, tot i que no ha volgut parlar de noms propis.

Reforços necessaris

“El nombre de jugadors en plantilla que ens agradaria tenir és entre 24 i 25 jugadors. Dependrà del límit salarial i les contractacions que fem. La idea és intentar reforçar totes les línies, inclosa la porteria. És difícil de dir ara però entre 11 i 12 jugadors han d’arribar per completar una plantilla el més compensada possible”.

Les sortides

“És un tema que s’ha de ser molt respectuós. Hi ha jugadors que tenen contracte però saben que esportivament no comptem amb ells i els hi hem comentat. No són molts casos però algun jugador no continuarà i treballem en les seves sortides. En altres casos veurem el dia a dia perquè el futbol dona moltes voltes.”

El retorn de Pol Lozano i Álex Baena

“Són dos jugadors que van estar a l’equip la temporada passada i van donar un molt bon rendiment. Però pertanyen a altres clubs i són ells els que han de marcar la línia i decidir si els volen cedir o no. Després plantejarem què fer”.

Amb paciència

“A primera divisió hi ha molt més mercat i les negociacions són diferents. M’agradaria tenir com abans millor la plantilla però no depèn només de nosaltres. Tenim molts fronts oberts i sabem què volem, així que esperem tenir notícies positives més aviat que tard. De totes maneres tindrem un estiu llarg”.

El paper del City

“Volem crear l’equip més competitiu possible i els jugadors importants hauran d’arribar de totes les vies. Tenim el condicionant que només podem tenir vuit jugadors cedits i un màxim de tres del mateix equip. Tothom qui vingui ho hem de tenir molt clar. En el cas de Nahuel Bustos no és obligat que torni. Ens ha donat un molt bon rendiment i és un dels jugadors que podria tornar, però estem oberts al mercat buscant l’equip més competitiu.”

Capacitat econòmica

“Estem més preparats a nivell estructural que en el primer ascens, però recursos tindrem els que generem. Està clar que tindrem un dels límits salarials més baixos de la lliga, sinó el que més. Tindrem la capacitat que tindrem per fer traspassos. Tenim la part bona que no hem hagut d’afrontar cap fitxatge obligatori per pujar com en altres anys i això ens anirà a favor. No podrem fer grans inversions però alguna sí”.

El futur d’Arnau

“No tenim cap por perquè vendre jugadors de la base que han tingut un gran creixement al club seria un èxit. Comptem amb ell esportivamet i volem que es quedi però si hi ha una oferta econòmica que pugui fer créixer el club estem oberts. Aquest és el camí. De moment no hi ha la sensació que hagi de passar res.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)