Girona

El Girona assumeix el cost del servei de bus, de franc per als socis

Amb el retorn a primera divisió, el Girona FC recuperarà el servei d’autobús per als dies de partit a Montilivi. El club ha informat que assumirà el cost del servei. No només les despeses, sinó també l’organització dels desplaçaments, que aniran a càrrec de la companyia Teisa. Aquesta línia especial permetrà als aficionats arribar a l’estadi de forma còmoda i ràpida, i contribuirà a millorar la mobilitat al voltant de Montilivi. El Girona oferirà el servei de bus de franc per als seus socis. Per als que no ho són, el preu serà d’1,40 euros.

Sis autobusos cobriran el trajecte amb una freqüència de 10 minuts. El recorregut s’iniciarà davant dels Jutjats, farà totes les parades habituals de la línia 2 a la carretera de Barcelona i tindrà parada també a l’aparcament dissuasiu de Mas Gri. El trajecte seguirà pel carrer Reggio Emilia fins al pavelló de Palau, on hi haurà un altre aparcament dissuasiu. Posteriorment, pujarà cap a la Creu de Palau i baixarà pel carrer Mas Barril fins a la rotonda de Montilivi.

Els busos d’anada al camp començaran a passar des de dues hores abans de l’inici dels partits. Els de tornada cap al centre sortiran un cop acabi el partit i fins a una hora i mitja després des de la rotonda de Montilivi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)