Girona

Una cita d’estiu a Peralada

Estrena. El Girona disputarà el primer amistós de la pretemporada contra el Peralada de 3a FEF (19.15 h)

El Girona 2022/23 jugarà aquest vespre el seu primer compromís de la pretemporada, que serà contra el Peralada de Miquel Àngel Muñoz, que competirà a la tercera divisió FEF com el Girona B. Per al matx d’aquest vespre, Míchel Sánchez disposa d’onze fitxes del primer equip, a més d’un bon gruix de jugadors del filial que han estat en dinàmica d’entrenaments del primer equip. Les baixes per lesió de Borja García, Iván Martín i Ibra Kebe, el poc rodatge de joc i la no arribada de cap fitxatge deixaran pas a un matx que servirà per treure poques conclusions.

El nou Peralada

Els xampanyers han fet una remodelació bastant completa de la plantilla i voldran articular les primers passes d’un projecte molt engrescador en la categoria davant els seus aficionats. Entre el conjunt verd-i-blanc, hi trobem dues cares conegudes del filial blanc-i-vermell, Adrià Méndez i Jordi Palacios, que han reforçat el projecte dels empordanesos fins a final de temporada. 

La novetat és Stuani

El Girona va tornar a tenir el seu líder, dins i fora del terreny de joc, en dinàmica d’entrenament. Després d’un permís del club que va endarrerir les seves vacances dos dies més, l’uruguaià serà present a Peralada tot i no tenir garantida la seva presència dins del terreny de joc.

ELS PREUS

Els socis gironins i xampanyers hauran de pagar 10 euros. La resta entre 15 i 20. Per als menors de 14 anys serà de franc
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)