Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Els joves ens il·lusionen”

La segona temporada de Míchel a Girona ha començat amb un equip amb poques cares conegudes. De fet, cap del primer equip i només alguna novetat provinent del filial com Almansa, Aznar i Yeray. El tècnic madrileny va valorar el matx dins del terreny de joc: “Em quedo amb el ritme que a poc a poc anem agafant. Hem tingut tres setmanes de descans, però hem aconseguit una cosa molt important amb l’ascens i això fa que el jugador no es relaxi.” Míchel també va valorar positivament el treball que s’ha fet fins ara: “Hem fet una bona feina durant aquesta setmana i estic satisfet amb les sensacions que els jugadors han agafat.” En una setmana de doble compromís, el tècnic del Girona també avisava que això només ha fet que començar: “Ens hem de tornar a posar en marxa, avui l’equip ha competit i les cares joves ens il·lusionen per seguir endavant.” Míchel va comentar que també és important que cap futbolista hagi pres mal; per tant, fent referència a una plantilla que no pot perdre gaires peces de cara als futurs amistosos. Míchel va destacar per sobre de tot el paper que van tenir certs jugadors en el partit a Peralada: “Ureña i Joel han estat els millors del partit. Si en Joel continua amb aquesta dinàmica, aquest any jugarà a primera.” La planificació esportiva és comptar amb futbolistes que estan progressant molt.

Miquel Àngel Muñoz

El tècnic del Peralada va valorar molt positivament l’empat contra tot un equip de primera. “Hem treballat molt bé el bloc defensiu i a la primera part hem tingut més possibilitats per sortir al contraatac”, va comentar Muñoz. Les dues parts van ser un pèl diferents amb l’ambició del conjunt blanc-i-vermell d’anar a l’atac. “Ens hem replegat una mica més a la segona, perquè el Girona ha concentrat més poder a dalt. Més enllà del canvi en tres parts, em quedo amb el convenciment del treball”, va declarar en el seu debut.

“Sembla que Castellanos arribarà i ens donarà gol”

A.M.

Després de la valoració del matx, Míchel va valorar l’estat de la plantilla en l’actualitat en espera dels primers reforços. “El mercat està com està. La persona en qui confio més és Quique Cárcel i no tinc cap dubte que ens farà un bon equip. Ja tenim una bona base; tenim jugadors que volen reivindicar-se”, va dir. El tècnic madrileny va destacar la base de l’equip per sobre de tot. “Tenim un gruix de jugadors de Girona que senten molt els colors i que són els que faran que l’equip tingui identitat i personalitat col·lectiva.” Una de les paraules que més va repetir va ser ‘il·lusió’ amb una nova temporada a primera divisió. L’entrenador del Girona va parlar de Taty Castellanos i la seva possible arribada: “Era molt difícil que arribés a la lliga espanyola si no fos pel conveni amb el City. Sembla que arribarà i ens aportarà canvi de ritme a l’àrea i gol.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)