Girona

La recta final abans de la lliga

El Girona afronta una setmana amb tres enfrontaments exigents i un viatge

El club espera tancar les incorporacions de Yangel Herrera i Riquelme (cedits) abans del partit contra el Nàpols

El Girona engega la maquinària per iniciar la quarta setmana de la pretemporada. A l’equip, dirigit per Míchel Sánchez, l’esperen uns dies amb molta càrrega física i molts minuts de joc per repartir. En un període de set dies, el conjunt blanc-i-vermell disputarà tres amistosos: Nàpols, Bolívar i Saragossa. És la recta final pel que fa a compromisos estiuencs, després quedarà una setmana per preparar la primera jornada de competició oficial, contra el València, a Mestalla. Serà el 14 d’agost, a dos quarts de vuit del vespre. Això no obstant, queda molta feina per fer, per començar un viatge cap a terres italianes per enfrontar-se a un equip que aquesta temporada jugarà a la Champions League, el Nàpols de Luciano Spalleti. Paral·lelament al treball dins del terreny de joc, Míchel espera poder disposar de nous fitxatges de cara a les pròximes dues setmanes. La direcció esportiva del club té molt definides les arribades de Yangel Herrera i Rodrigo Riquelme, a més a més d’altres possibles moviments.

El mercat, en moviment

En tota aquesta setmana també hi hem d’incloure el treball contra rellotge que està fent el club per dissenyar, com més aviat millor, una plantilla de primera. El mercat, com va dir Quique Cárcel, serà llarg. Malgrat això, hi ha moltes posicions on ja es reclama, si més no, un jugador a disposició del tècnic madrileny. El clar exemple passa al carril esquerre, on encara no hi ha cap amo. Més enllà de l’adaptació de Valery en aquest perfil, el Girona està orfe d’efectius quan falten menys de dues setmanes per a l’inici de la competició. L’estiu serà llarg i intens. Més enllà de les dues immediates incorporacions esmentades, una d’elles, segons va avançar Sportitalia, és el fitxatge de Nuno Santos, provinent del Benfica. El jugador portuguès, de vint-i-tres anys, és un perfil que s’adapta tant a la mitja punta com a les posicions d’extrem. El Girona està interessat en el jugador i busca poder tenir-lo en propietat. Si parlem d’altes, el club està en plenes negociacions amb l’Eibar pel jugador barceloní Edu Expósito. A hores d’ara, el club basc no vol deixar anar el migcampista per menys de set milions d’euros. El Girona competeix amb altres equips per intentar fer firmar al futbolista, que vol continuar jugant a primera divisió. Un moviment que pot ser llarg i complicat per al conjunt gironí.

Nàpols, primera parada

L’equip té previst viatjar en avió cap a Nàpols demà a la tarda. El matx es disputarà a la localitat de Castel di Sangro, on el conjunt napolità fa la seva pretemporada. El matx de dimecres està previst que comenci a dos quarts de nou del vespre i serà televisat pel canal Esport 3. En aquest matx es poden arribar a veure les noves cares de l’equip.

Cap de setmana intens

Després del viatge a Nàpols, el Girona té una doble cita el cap de setmana en terres gironines. En primer lloc, el dissabte, a Palamós, el conjunt de Míchel jugarà el 45è Trofeu Costa Brava contra el Club Bolívar. Un partit que ha de servir, juntament amb el del Nàpols, per veure en quin punt es troba l’equip. El conjunt bolivià, en plena temporada, exigirà molt al Girona. Una bona prova de foc per als blanc-i-vermells. Vint-i-quatre hores més tard, l’equip tornarà a vestir-se de curt per jugar un amistós contra el Saragossa. Els aragonesos seran l’últim rival dels gironins abans de l’inici de la lliga a València. El matx es jugarà a La Vinya a porta tancada i, a falta de confirmar-ho, no es retransmetrà per televisió.

Dos d’una tacada

El Girona està realitzant els últims moviments burocràtics per poder oficialitzar els dos pròxims fitxatges. En primer lloc, Yangel Herrera, sobre el qual el club ja ha acordat amb el City per obtenir la seva cessió fins a final de temporada. El veneçolà s’incorporarà a la dinàmica d’entrenaments de manera imminent si res canvia a última hora. D’altra banda, l’Atlètic de Madrid també ha arribat a un acord amb el Girona per enviar el madrileny Roro Riquelme una temporada cedit a Montilivi. El jove extrem, així com Herrera, estan esperant passar la revisió mèdica per poder ser oficialment jugadors del conjunt blanc-i-vermell.

SETMANA EXIGENT

El Girona té tres partits en tan sols set dies: Nàpols a fora i Bolívar i Saragossa a casa

CASTEL DI SANGRO

L’equip viatja cap a Nàpols demà a la tarda i el matx serà una prova de foc per als de Míchel

IMMINENTS

Les arribades de Yangel Herrera i Roro Riquelme a Montilivi es faran oficials ben aviat

LA LLIGA, A L’HORITZÓ

Passats els set dies de treball i partits, el Girona tindrà la mirada posada a València
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)