Girona

Pablo Moreno fitxa pel Marítimo portuguès

Pablo Moreno, l’exdavanter del Girona en les dues últimes temporades, ha fitxat pel Marítimo de la primera divisió portuguesa. L’andalús deixa de pertànyer al Manchester City, per firmar un contracte de dues temporades amb el club de Portugal tot i que, això sí, els anglesos es reserven una opció de compra pel jugador granadí.

El futbolista de 20 anys es va formar al Barça i va acabar la seva etapa de formació a la Juventus i el Manchester City, club que l’ha cedit els dos darrers anys al Girona. Com a blanc-i-vermell, Pablo Moreno va fer dues dianes la campanya 2020/21 en la qual va disputar 29 partits (9 com a titular) acumulant 983 minuts de joc, i en el darrer curs va sumar 18 participacions (una sola com a titular) i va fer un gol en els 356 minuts que va jugar –totes les dades comptant la lliga, el play-off d’ascens i la copa.

Al Marítimo, que la temporada passada va acabar en desena posició, Pablo Moreno buscarà regularitat i minuts per donar una empenta a la seva prometedora carrera futbolística.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)