Girona

Riquelme: “Vull gaudir d’aquest curs i he escollit el lloc correcte”

  • VÍDEO: Les declaracions de Riquelme
  • Rodrigo Riquelme, en l'entrenament d’ahir a La Vinya GIRONA FC.

El Girona va fer oficial ahir la incorporació de Rodrigo Riquelme, mitjapunta de 22 anys que arriba cedit per l’Atlético després de destacar el curs passat a 2a divisió A amb el Mirandés. La nova perla dels de Montilivi ja es va entrenar ahir amb els seus nous companys i a través dels mitjans del club ha valorat les primeres sensacions de la seva arribada al Girona.

La benvinguda

“La primera impressió del club ha estat molt bona. Des que vaig arribar el contacte ha estat bo i ja he tingut l’oportunitat d’entrenar amb el grup i m’he trobat bé. Veig un equip unit i estic segur que farem coses maques aquest any.”

Referents

“Crec que he tingut la sort d’estar en clubs que es treballa molt bé. Primer al Rayo i després a un gran club com l’Atlético. El meu referent diria que és Andrés Iniesta que ha estat un ídol des de petit. També em fixo molt en jugadors com Joao Félix, Koke o Saúl.”

L’objectiu

“El que m’he marcat és gaudir d’aquesta temporada i estic segur que he escollit el lloc correcte. M’agrada molt la forma en què es treballa aquí. M’agradaria aconseguir els objectius col·lectius i individualment aportarà el màxim que pugui.”

Personalitat

“Sóc un jugador alegre que es diverteix jugant. Sóc ràpid, tinc bon canvi de ritme, bon joc entre línies... així em veuen.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)