Girona

Ortolá queda fora de la llista per jugar demà contra el Nàpols

Yangel Herrera i Rodrigo Riquelme entren a la convocatòria i debutaran amb el Girona

El Girona juga demà a la tarda (18.30h) contra el Nàpols a l’estadi Teofilo Patini de Castel di Sangro el primer partit de la recta final de la pretemporada, que es completarà amb els duels contra el Bolívar i el Saragossa, dissabte i diumenge, respectivament. El conjunt gironí ha fet oficial aquesta tarda la llista de convocats pel duel de demà i la gran novetat ha estat la presència dels dos últims fitxatges, Rodrigo Riquelme i Yangel Herrera, que s’han incorporat a l’equip aquesta mateixa setmana.

L’altra novetat destacada és en els absents, i és que qui no viatjarà amb l’equip és Adrià Ortolá, un fet que fa créixer les opcions que el porter de Xàbia deixi el club en els propers dies, cosa que obligaria als gironins a incorporar un porter que competeixi amb Juan Carlos i aspiri a ser titular. Qui tampoc ha entrat en la llista és Bernardo, que continua lesionat i inèdit en el que portem de pretemporada. Tampoc hi serà Ricard Artero, un dels habituals del filial en les llistes de Míchel, mentre que sí que hi seran els jugadors del filial Monjonell, Ureña, Joel Roca, Àlex Sala, Pau Víctor, Biel Farrés i Àlex Almansa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)