Girona

Ortolà i el Girona ultimen la rescissió del contracte

Baixa. El porter de Xàbia va arribar al club el gener del 2021 i en sortirà un any i mig després amb un ascens però amb només sis partits disputats sota pals

Adrià Ortolà va ser una de les absències destacades en la convocatòria de jugadors que han viatjat a Itàlia per disputar el partit amistós contra el Nàpols. El de Xàbia té les hores comptades al Girona després d’estar ben a prop de rescindir el contracte que l’uneix a l’entitat fins al 30 de juny del 2023. El porter, arribat durant el mercat d’hivern del curs 2020/21 procedent del Tenerife, només ha pogut jugar quatre partits de lliga i dos de copa, tots durant la temporada passada a les ordres de Míchel Sánchez. Lluny de treure la titularitat a Juan Carlos, el valencià ha assumit el paper de secundari dins l’equip i sempre ha demostrat estar preparat i treballar pel bé grupal. Conscient que poc hi té a fer al club blanc-i-vermell, sobretot perquè les intencions, explicades pel mateix Quique Cárcel, són fitxar un porter que competeixi amb el de Marchamalo, Ortolà veu inviable ser el tercer porter i per això porta dies negociant la sortida de mutu acord amb l’entitat blanc-i-vermella.

Una vegada marxi l’exporter del Tenerife, l’Alavés el Barça o el Vila-real, els gironins centraran més esforços en la contractació d’un nou porter amb bagatge a primera que afegeixi alternatives al tècnic de Vallecas. Un dels que s’ha relacionat amb el Girona ha estat Álvaro Fernández, però hi ha més d’un equip que vol aconseguir els serveis d’un futbolista que té els seus drets repartits entre el Mònaco i l’Osca. I és que el d’Arnedo va coincidir també amb Míchel en el conjunt aragonès la temporada 2019/20 i en l’inici de la 2020/21. Tot i ser un desig del de Vallecas, la competència que hi pot haver complica la seva incorporació i per això el club maneja una llista amb alternatives –Joel Robles podria ser una d’aquestes tot i que des d’Anglaterra ha rebut alguna oferta interessant.

En tot cas, Juan Carlos partirà amb avantatge respecte al porter que acabi arribant. El castellanomanxec, un dels artífexs de l’ascens gràcies a les seves actuacions, està a les ordres de Míchel i en plenes condicions físiques des del primer dia de la pretemporada i a falta d’onze dies per a l’inici de la lliga això li atorga més possibilitats de ser titular sota pals contra el València a Mestalla (diumenge 14 d’agost a les 19:30h).

POC PRODUCTIU

El porter no ha pogut treure la posició a Juan Carlos i només ha jugat sis partits

FULL DE RUTA

La intenció des que es va pujar és fitxar un porter amb més bagatge a primera divisió
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)