Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Gironas

“Estic tranquil i satisfet”

El Girona va perdre contra el Nàpols en una altra prova exigent de la pretemporada just a deu dies de l’inici de la lliga. El conjunt blanc-i-vermell va plantar cara contra un equip de Champions que el va fer suar, però que li va permetre treure conclusions sobre el punt en el qual es troba la plantilla dirigida per Míchel Sánchez, que valorava així el matx: “Hem patit en la primera part, ja que jugàvem contra un rival de màxima exigència. Aquesta mena de partits ens valen per saber a quin nivell estem com a equip, en l’aspecte tàctic, físic i tècnic. Estic content perquè he fet patir els jugadors. Des de la banda els pots ajudar o fer la guitza, i tocava dir-los que anessin cap amunt encara que no arribessin a la pressió”, deia el de Vallecas, que hi afegia: “En la segona part hem fet un pas endavant en la pressió i amb pilota tot i que hem encaixat dos gols, un de penal que no era. Teníem un pla B i ha sortit bé pel que fa a l’exigència i el fet de jugar en línia de quatre. Hem estat valents amb pilota davant d’un rival que està a punt de començar la seva lliga”.

Míchel, que no oferia declaracions des del primer partit amistós que el Girona va disputar al camp del Peralada, encara sense cap cara nova a l’equip, va analitzar els fitxatges que s’han fet i que van participar en el duel amistós: “Han estat molt bé, tots els jugadors i també els nous. A en Taty se’l veu en un nivell físic molt bo i a un nivell d’agressivitat en atac espectacular, però a la resta els queda camí per fer. Yan Couto només ha fet una setmana d’entrenaments i ha d’anar a més; tot i això, pressiona i és valent. Estic content amb tot l’equip i els fitxatges. David López ens dona experiència i capacitat de joc des del darrere o des del mig del camp, i Riquelme no està al seu millor nivell però és un jugador vertical que ens donarà moltes coses.” El madrileny es va mostrar satisfet pel partit d’ahir dels seus futbolistes i tranquil quant a les incorporacions que encara s’han de fer: “Els que queden per arribar, es fitxaran quan toqui. Estic content per com estem fent les coses i sabem com està el mercat. Nosaltres, quan anem al darrere d’un jugador hem de tenir paciència i en aquest aspecte estic content amb la feina d’en Quique; s’està formant un bon equip i estic segur que farem un gran any, no en tinc cap dubte”, va comentar Míchel Sánchez.

L’equip gironí durà a terme una estada des d’avui fins diumenge a les instal·lacions que RoyalVerd té a la Vall d’en Bas, amb dos amistosos més programats el cap de setmana però amb la primera jornada de la lliga a l’horitzó: “Veuré quines són les nostres qualitats i debilitats i buscarem treure a València un equip en el qual haurem d’ajustar coses. Els tres primers punts són importants i no volem regalar res.”

En la segona part hem fet un pas endavant en la pressió i amb pilota tot i rebre dos gols
Míchel Sánchez
entrenador del Girona
Estic content perquè he fet patir els jugadors, els he fet la guitza. Tocava anar amunt encara que no arribessin a la pressió
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)