Girona

Ortolá deixa de ser jugador del Girona

El Girona i el porter Adrià Ortolá han arribat a un acord per trencar el vincle que els unia fins el 30 de juny del 2023. Les dues parts han decidit separar els seus camins després de només un any i mig.

Ortolá va arribar al Girona el gener del 2021 procedent del Tenerife. Amb Francisco Rodríguez, el porter no va disputar cap partit, i és que, Juan Carlos estava ben assentat en la posició titular sota pals. La passada campanya, amb Míchel Sánchez a la banqueta, el de Xàbia va disputar sis partits com a blanc-i-vermell –quatre en la lliga i dos més en la copa–, en un tram del curs que semblava que li havia mossegat terreny a l’intocable de Marchamalo. Una errada a Lezama contra l’Amorebieta el va condemnar de nou a l’ostracisme tot i que la seva actitud i bon ambient sempre han estat presents en el vestidor gironí.

El Girona centrarà ara els esforços a contractar un nou porter amb més recorregut a primera que competeixi per la posició amb Juan Carlos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)