Girona

Míchel: “Falten fitxatges però amb el que tenim estem preparats per competir”

L’entrenador del Girona analitza l’actualitat del club en la prèvia del Trofeu Costa Brava que es disputarà demà contra el Bolívar a Palamós (21h)

El Girona afronta un cap de setmana intens amb els dos últims partits de pretemporada. El primer, el Trofeu Costa Brava que es disputarà demà al municipal de Palamós contra el Bolívar d’Àlex Granell (21h), i el segon l’amistós contra el Saragossa de diumenge a La Vinya. Amb molts fronts oberts encara en el mercat, el tècnic del conjunt gironí Míchel Sánchez ha analitzat l’actualitat del club i aquesta recta final de la pretemporada.

L’equip a primera

“L’equip està preparat. Evidentment els jugadors nous que han arribat necessiten adaptació i entendre la idea que treballem, però tenim una base sòlida i amb seguretat i confiança el dia que comencem la lliga estarem al cent per cent per competir. Estic content amb la pretemporada i com s’està fent equip que és el més important.”

Les sensacions

“Els partits de pretemporada serveixen per exposant-se al que volem. Veure quines coses hem de millorar, perquè en moments hem patit contra el Bènfica i el Nàpols. És per la idea perquè jo demano ser molt agressius en la pressió i ens hem d’ajustar. Estic content perquè l’equip creu en la idea.

Les posicions a reforçar

“A nivell de fitxatges queden cinc o sis fitxatges per fer. En portem la meitat però anem bé i amb confiança. Evidentment hem de reforçar la porteria per la marxa d’Ortolá, a qui li hem d’agrair el que va fer la temporada passada com a la resta que han marxat. Al lateral esquerre també ens falta gent. Al centre del cmap poden venir una o dues peces més. I potser un atacant més que pot ser un punta o un jugador de banda. Amb això donaríem la plantilla per tancada però estem preparats per competir ja.

L’absència d’experiència

“Necessitem jugadors que ens facin millors i que ens facin créixer com equip. No li tinc respecte a la categoria per no tenir experiència, li tinc respecte a l’exigència del futbol. Nosaltres tenim grans jugadors i ser el nivell que em poden donar. No crec que necessitin experiència per demostrar el que poden fer. Els que han arribat són jugadors que ens donaran perquè ens fan millors, igual que els que ja tenim.”

Els lesionats

“Estan descartats, Ibra, Bernardo, Borja García i Iván no estaran a curt termini. Són jugadors importants i tindrem en compte aquest contratemps a la planificació.”

Les possibles sortides

“A dia d’avui si no hi ha cap sorpresa comptem amb tots. Potser algun dels joves que han participat poden sortir cedits si no creiem que pugui tenir minuts, però els que són jugadors de la plantilla estic segur que continuaran”.

Els joves

“Ureña, Artero i Joel són jugadors joves que crec que han d’estar a prop nostre. Poder entrenar amb nosaltres en el dia a dia i intentar guanyar-se un lloc. Egoistament puc pensar que s’han de quedar però estic obert que el club digui que ha de jugar molts partits a una categoria superior, però també crec que li anirà bé intentar guanyar-se l’oportunitat de jugar aquí. No tenim una decisió presa però són jugadors que de moment hi comptem”.

Contra el Bolívar

“Podrem veure una millora respecte els partits de pretemporada. Es veurà la nostre idea de joc i seguirem preparant per arribar a la lliga. La càrrega física pot suposar que no estiguem al millor nivell, però també ho necessitem. Vull posar al límit al jugador i demà ho intentarem sent protagonistes, tenint pilota i buscant porteria rival.”

Cap de setmana intens

“Els jugadors entre cometes més importants, que tenen la situació de primer equip cent per cent mínim jugaran 90 minuts un dia o altre. No tenim 22 jugadors per tant els joves també hauran de participar i demostrar el nivell. Pràcticament farem dos equips diferents i alguns com Yangel Herrera que tenen menys ritme poden participar en els dos partits.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)