Girona

El Girona tanca la pretemporada amb un empat contra el Saragossa (1-1)

El Girona ha jugat aquesta tarda a La Vinya l’últim partit de pretemporada abans de l’estrena en lliga el cap de setmana vinent contra el València. El conjunt de Míchel no ha pogut passar de l’empat contra el Saragossa, en un partit en què els gironins han presentat un onze amb moltes rotacions per donar descans als jugadors que van tenir minuts ahir contra el Bolívar. Yangel Herrera i Miguel Gutiérrez han estat els únics que han repetit en l’onze inicial. La gran sorpresa ha estat el porter Lluc Matas, que ha debutat com a titular amb el Girona.

La primera part ha estat més aviat plana i avorrida, sense grans ocasions per cap dels dos conjunts. Les més clares pel Girona han arribat de les botes d’Stuani (2’) amb un xut de rosca que ha sortit fregant el pal i de Roro Riquelme (35’) amb una jugada personal que ha deixat tres defensors enrere i ha provat un xut amb rosca que ha sortit fora. Abans del descans, però, els visitants s’han avançat en el marcador amb un golàs de falta directa que Lluc Matas no hi ha pogut fer res.

A la represa, els blanc-i-vermells han sortit des del primer moment amb la intenció de capgirar el marcador. En el minut 52 Àlex Almansa, després d’una combinació amb Riquelme, ha arribat a la ratlla de fons i ha centrat, però Stuani no ha pogut rematar. Poc després, Riquelme ha tornat a ser protagonista amb un centre-xut que gairebé sorprèn a Cristian Álvarez. Aquesta insistència dels gironins ha tingut premi. En el 73’, un mal entès en una passada enrere dels jugadors del Saragossa ho ha aprofitat Riquelme per fer el gol de l’empat. A partir d’aquí, el Girona ha continuat remant per buscar el gol de la victòria. En el 81’ David López ha rematat de cap una falta lateral servida per Riquelme, però Cristian Álvarez ha tornat a fer una gran aturada per evitar el segon del Girona.

Així doncs, el Girona ha tancat la pretemporada amb un balanç de dos victòries (Andorra i Bolívar), dos empats (Peralada i Saragossa) i dues derrotes (Benfica i Nàpols).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)