Girona

El Girona exhaureix les entrades per Mestalla

El club ha informat que s’han esgotat les entrades visitants que tenia disponibles i més de 500 aficionats acompanyaran l’equip a València

El Girona ha comunicat oficialment que s’han esgotat les entrades que els ha fet arribar el València pel partit d’aquest diumenge a Mestalla, que serà el debut a la lliga.

El conjunt gironí confirma que totes les entrades que tenia disponibles a la grada visitant s’han exhaurit aquest dimecres. Això significarà que, com a mínim, més de 500 aficionats del Girona acompanyaran a l’equip a l’estadi del València.

Però poden ser més. Aquestes són tan sols les entrades per a aficionats visitants que els valencians han fet arribar al Girona i que el club blanc-i-vermell ha posat a disposició dels socis. Ara bé, és evident que molts altres aficionats es plantejaran viatjar comprant l’entrada en qualsevol altra zona del camp. El viatge és dels de menys distància de la temporada, tot i no ser senzill - són més de 4 hores en cotxe -. A més, l’època, el dia i l’hora acompanyen.

El partit es disputarà el diumenge a les 19:30h a Mestalla i el Girona ja sap que no debutarà sol en el seu retorn a la primera divisió. Més de 500 gironins confirmats seran a Mestalla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)