Girona

Yangel Herrera: “Vull treballar, aprendre i ajudar l’equip”

El Girona ha presentat Yangel Herrera a la sala de premsa de Montilivi. El veneçolà, una de les sis cares noves per a la temporada del retorn a primera dels blanc-i-vermells, ha atès als mitjans de comunicació:

Desig del passat

El director esportiu del Girona, Quique Cárcel, ha admès que el migcampista havia estat un desig del passat: “Volíem al jugador des del primer minut després de pujar i no tenia dubtes. El conec des de fa 3-4 anys quan militava al New York City, el vaig intentar firmar en cada finestra mercat. Sé del nivell futbolístic que té i dels valors com a persona. Estic molt orgullós que estigui a la plantilla del Girona”, ha comentat el director esportiu del Girona.

Decisió de grup

“He vingut aquest estiu perquè anteriorment no havíem coincidit amb el Girona a primera. Aquest estiu ho tenien clar tan el City com el Girona que havia de venir. Hi havia altres opcions però al final he arribat”, ha dit Yangel Herrera.

Es defineix

“Soc un migcampista fort als duels . Treballa molt en la defensa però també m’agrada estar present en la fase final del joc. Tot això és el que puc aportar al joc de Michel”.

Acoblament

“En els primers dies m’han impressionat veure com treballa el club, per bé. La plantilla m’ha rebut molt bé. Michel és proper i ho he notat. Vull treballar, aprendre i ajudar l’equip a aconseguir els objectius”, ha comentat el veneçolà.

Estat de forma

“Per jugar d’inici a Mestalla no m’hi veig, ja que no estic al 100%, però estarà en mans del tècnic si jugo o no algun minut. No he fet tota pretemporada i estic en procés d’adaptació per agafar la millor forma física”, ha sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)