Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Ens ha faltat valentia i agressivitat per atacar”

L’entrenador del Girona, Míchel Sánchez, va valorar la derrota que va encaixar el seu equip contra el València en la primera jornada del campionat: “Ens ha faltat ritme. Hem estat lents, amb massa passades curtes i sense perill. Riquelme i Ureña ho han intentat, però no ha estat suficient. Ens ha faltat valentia en la circulació i anar endavant amb agressivitat. Ells han estat bé a l’hora d’ocupar espais i s’ha de reconèixer”, va dir el de Vallecas, que hi va afegir: “Hem tret al camp una doble punta [Taty i Stuani van coincidir] per fixar els centrals, però no hem tingut situacions de bones centrades. Per dins havíem tret la superioritat numèrica però com que no hem fet bé el costat a costat no hem pogut generar perill.”

Per a Míchel, el partit a Mestalla va ser topar amb la realitat per als seus jugadors: “Ha estat un bany de realitat, però sabíem la dificultat. El València és un club gran, sabíem que ens exigirien. Però és veritat que en la primera part, si no fos per les nostres pèrdues, no ens hem vist en dificultats pel que fa al nostre posicionament. No ens han desbordat i tot el perill ha vingut de pèrdues nostres. Seguirem igual, ja que hem de ser capaços de fer més passades en camp propi.”

“Hem ajustat la pressió”

Gattuso es va congratular de l’actitud del seu equip, sobretot sense pilota: “El joc del Girona de Míchel és molt particular. Hem pressionat molt bé davant d’un equip que vol i mou bé la pilota i m’ha agradat molt el meu equip”, va dir l’italià.

UNA LLÀSTIMA

“Ens ha faltat ritme. Hem estat lents, amb massa passades curtes i sense perill”

SENSE SOLUCIONS

“Hem tret una doble punta però no hem tingut situacions de centrades”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)