Girona

Mika Màrmol i Oriol Romeu entren en escena

Quan falten relativament pocs dies per al tancament del mercat, les operacions per jugadors prioritaris (primeres opcions) que té en marxa el Girona s’han de començar a tancar. I dues d’aquestes són les que s’han iniciat amb el defensa del Barça Mika Màrmol i el mig del Southampton Oriol Romeu.

El conjunt gironí estaria negociant amb el Barça la incorporació del lateral esquerre i central Mika Màrmol. El jugador, de 21 anys i nascut a Terrassa, no té un perfil de carriler però seria una alternativa força diferent a Miguel Gutiérrez, més profund i ofensiu, per ocupar la banda esquerra de la defensa o el perfil esquerrà de l’eix central en la línia de tres habitual. Els gironins estan parlant amb els blaugrana sobre quina viabilitat cal donar a una operació que permetria fer aterrar al club blanc-i-vermell un altre futbolista jove i amb projecció.

Pel que fa al pivot Oriol Romeu, segons Ràdio Girona, el club de Montilivi està negociant amb el Southampton per aconseguir els serveis del jugador d’Ulldecona. Amb 30 anys, Romeu té una àmplia experiència en la Premier i també ha passat per les files de l’Stuttgart, el València i el Chelsea. Format en les categories inferiors de l’Espanyol i el Barça, el futbolista ha jugat catorze partits a primera (un amb el primer equip blaugrana i tretze amb el València). La hipotètica arribada del migcampista permetria a Míchel injectar experiència al mig del camp, però un dels impediments més grans que hi haurà serà l’ajustament del jugador a la fitxa anual que li pot oferir el Girona. I és que Romeu en el seu club és tota una institució, i el 2020 va renovar el contracte fins al 2023 amb un sou lluny de l’abast dels gironins.

Els dos fitxatges dels dos catalans ajudarien a augmentar les alternatives en l’equip.

NEGOCIACIÓ

El Girona hauria encetat converses amb el Barça i el Southampton per fitxar els jugadors
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)