Girona

El Girona participarà al torneig juvenil “The CUP”

The CUP. El juvenil B del club disputarà des d’aquest dijous i fins diumenge la competició que es juga a Pineda de Mar amb equips de renom

El juvenil B del Girona participarà aquesta setmana a la sisena edició del torneig juvenil The CUP, que es jugarà de dijous a diumenge al Camp Municipal ’Can Xaubet’ de Pineda de Mar. La competició es va reiniciar l’any passat una vegada superada la pandèmia, amb sis equips participants. Enguany torna a l’absoluta normalitat, amb vuit clubs. El Girona ja havia disputat anteriorment aquest torneig que s’organitza al Maresme. De fet, va fer-ho l’any passat en l’edició que va endur-se el Badalona, ii enguany repetirà experiència amb el seu juvenil B.

Els vuit conjunts es dividiran en dos grups de quatre per disputar la fase de grups. Al grup A hi seran l’Aqua Hotel – el conjunt amfitrió -, l’Espanyol, el Real Madrid i la Real Sociedad. El grup B serà el del Girona, i l’acompanyaran el Barça, el Cadis i el Pafos de Xipre.

Els gironins s’estrenaran a la fase de grups el dijous a les 19:30h i amb el Barça com a primer rival, en un debut exigent. Divendres a mitja tarda, a les 16:00h, jugaran contra el Pafos xipriota i el dissabte a les 12:00h tancaran la fase de grups davant els gaditans. A partir d’aquí, els resultats obtinguts determinaran quin lloc ocuparà el Girona a la classificació del grup B, que definirà si l’equip juga o no el diumenge per una plaça a la final.

L’entrada al Municipal Can Xaubet serà gratuïta per a qualsevol aficionat. A més, la gran majoria de partits del torneig tindran seguiment televisiu i es podran veure en directe per Esport3 i Movistar Plus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)