Girona

Reinier, aterrat a Girona

A falta només de fer-se oficial el fitxatge de Javi Hernández, el Girona enllestirà també avui una nova incorporació. Es tracta del mitjapunta del Madrid Reinier, que aterrarà a terres gironines per passar la revisió mèdica i firmar el nou contracte que el vincularà a l’equip blanc-i-vermell fins al proper 30 de juny del 2023. El futbolista brasiler ha jugat els dos últims cursos cedit pel conjunt blanc al Borussia Dortmund, equip en el qual ha tingut un paper residual –39 partits oficials entre totes les competicions i només 679 minuts de joc acumulats.

El Madrid va pagar 30 milions d’euros al Flamengo pel jugador de Brasília, medalla d’or olímpic amb el seu país a Tòquio 2020 i internacional en les categories inferiors del combinat brasiler. La seva arribada a Europa, però, no ha estat fructífera pel que fa a l’aclimatació a un nou futbol per a ell. El fet d’ocupar plaça d’extracomunitari també li va tancar de seguida les portes del primer equip del Madrid –va començar jugant en el Castella, a segona B– i la cessió de dos anys a Dortmund tampoc l’ha ajudat a catapultar la seva carrera.

Reinier, el Madrid i, òbviament, el Girona, esperen que aquesta nova cessió i l’estil que Míchel dona als seus equips sí que puguin fer evolucionar un jugador no exempt de qualitat tècnica que pot abastar molts metres de camp i que també pot jugar escorat a una banda.

Més operacions vives

La direcció esportiva té altres fronts oberts, com la contractació de Mika Màrmol, amb qui hi ha acord però s’espera la desvinculació del Barça, i Oriol Romeu, que acceptaria una rebaixa salarial per recalar en el Girona. Faltarà el més complicat: arribar a una entesa amb el seu club, el Southampton.

PER RESSORGIR

La cessió de dos anys al Dortmund no ha anat bé a Reinier (39 matxs i 679 minuts)

CARACTERÍSTIQUES

El brasiler pot abastar molts metres de camp i jugar escorat a una de les bandes
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)