Girona

El Girona fa oficial el fitxatge de Javi Hernández (Leganés)

El Girona ha anunciat l’arribada a la seva plantilla del lateral esquerre i central, Javi Hernández. El futbolista fitxa pel club gironí procedent del Leganés i ho fa en qualitat de cedit fins el 30 de juny del 2023. En principi, l’acord no inclou cap clàusula de compra obligatòria per part del Girona, que això sí, tindrà prioritat per decidir si compra el futbolista en cas que aquest ofereixi un rendiment òptim a Míchel Sánchez.

Javi Hernández s’adaptar perfecte als esquemes tàctics del tècnic de Vallecas. L’andalús de 24 anys pot jugar com a carriler esquerre o com a central en el dibuix clàssic de 3-4-2-1 o també com a lateral en una hipotètica línia de quatre defensors.

El futbolista arriba al club després d’un estiu convuls amb diverses possibilitats de sortida cap a la màxima categoria. La situació va provocar al flamant jugador blanc-i-vermell un estat d’ansietat que el va obligar a parar i entrenar a part. En principi, el de Jerez estarà disponible per a Míchel des del primer dia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)