Girona

El Girona publica recomanacions per als abonats

El Girona ha penjat al seu web i a través de les xarxes socials les instruccions que han de seguir els abonats per accedir a l’estadi de Montilivi el proper dilluns i veure el matx de l’equip contra el Getafe (a les 22h).

Les portes de Montilivi obriran a les 20h, per tal que els aficionats puguin accedir amb comoditat i temps. El club insta als abonats a descarregar l’aplicació oficial del club per accedir al camp amb l’abonament digital. Els qui no han rebut físicament l’abonament tot i sol·licitar-lo, poden accedir a l’àrea de soci i descarregar-lo en format PDF per imprimir-lo.

Alliberament del seient

En motiu del retorn a primera, el club ha activat la cessió de l’abonament i l’alliberament de seient per als dos propers partits de lliga corresponents a la segona i la tercera jornada contra el Celta. L’entitat recomana tenir l’app actualitzada i, en tot cas, el dia de partit hi haurà personal del club als accessos, la zona de taquilles (de 9 a 14h i de 17 a 23h) i a la Fan Zone que s’habilitarà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)