Girona

Míchel: ”Demà necessitem els tres punts”

Míchel ha fet la seva primera roda de premsa prèvia a un partit a primera divisió a Montilivi. Demà serà el Getafe, que va perdre contundentment contra l’Atleti, qui visitarà a les deu de la nit el feu gironí. El tècnic madrileny ha explicat que continuen les baixes d’Iván Martín, Borja García i Ibra Kebe. A més a més, la nova incorporació del club, Reinier Jesús, podria ser baixa per motius burocràtics. La gran novetat del partit serà Bernardo Espinosa que ja disposa de l’alta mèdica, tot i que encara no està al cent per cent com ha comentat Míchel.

Com arriba l’equip?

Una de les preguntes més repetides a la sala de premsa ha estat l’estat anímic i físic que arriba l’equip després de la primera jornada contra el València. “Arribem amb bones sensacions i tenim ganes que l’afició vegi la nostra millor versió. Els jugadors estan bé, només l’Arnau té alguna molèstia al peu dret. La resta són baixes confirmades i dubtes com en Reinier”, ha respost. Míchel ha repetit diverses vegades la paraula “il·lusió” pel que serà el seu primer partit a la banqueta de Montilivi amb l’equip a primera divisió.

La història contínua

Fa un estiu que Míchel va trepitjar per primera vegada l’Estadi de Montilivi. Un any més tard, el de Vallecas debutarà amb l’equip a la màxima categoria. “Ho estic desitjant. Vull tornar a veure l’afició i a primera. Un somni que volíem i que l’hem acabat complint. L’atmosfera que hi ha a Montilivi, sempre ho dic, ens ajudarà a ser més forts”, diu Míchel. Una altra qüestió que ha sorgit a la roda de premsa ha estat les noves incorporacions. Javi Hernández, segur, i Reinier estaran a la convocatòria. Són dues altes que ens faran créixer com equip. La polivalència de Javi ens dona moltes possibilitats, a més del seu gran talent que ha mostrat en les darreres temporades”, ha repassat el tècnic del Girona.

El Getafe “enganya”

El conjunt de Quique Sánchez Flores va perdre contundentment a casa contra l’Atlético de Madrid. Aquest fet no ha desviat el pla del Míchel que comenta que és un equip molt rocós. “L’any passat, el Getafe de Quique, va ser el tercer equip menys golejat. És un conjunt molt compacte i que deixa molt pocs espais a la zona de creació. Ens costarà jugar per dins”. Míchel també ha valorat al seu equip i com ha d’encarar el matx de demà: “Hem de tenir molta paciència i saber que tenen a dalts jugadors amb molta capacitat per quedar-se la pilota. Al mig del camp, Arrambarri, Alenyà o Maksimovic, són jugadors amb un bon peu i amb una capacitat de treball important. Treballarem que contrarestar els seus punts forts i hi posarem molt d’orgull des del primer minut”.

Una setmana llarga

Una setmana llarga

El Girona afrontarà demà i divendres dos compromisos a Montilivi. Per tant, els de Míchel tindran pocs dies per recuperar pel següent partit que serà davant el Celta que ahir va jugar a Balaídos contra el Madrid. “És veritat que necessitem més temps per recuperar, però ens adaptarem per arribar a les màximes condicions. La dificultat sobretot és amb les noves incorporacions i que puguin conèixer les idees que vull transmetre. Per sort, hi ha un bloc de dotze o tretze jugadors que ja tenen rodatge”, ha raonat el míster. Durant aquestes setmanes, l’staff tècnic del Girona utilitza molt el sistema d’anàlisi amb vídeo. Fins i tot, el tècnic, entre riures, ha dit que els jugadors ja han comentat que transmet massa informació. La sala de premsa ha rigut. També ha destacat la importància del partit de demà: “És important començar puntuant. La categoria no t’espera”, ha conclòs Míchel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)