Girona

El Girona reconeix les incidències d’ahir als accessos de Montilivi

El Girona ha emès un comunicat aquesta tarda reconeixent els problemes que hi va haver ahir a la nit en els accessos de Montilivi per poder veure el partit contra el Getafe, que va acabar amb la primera victòria del curs dels gironins (3-1). Instants abans de l’inici del partit les cues que hi havia a tots els accessos de l’estadi eren llarguíssimes i avui el Girona n’ha explicat els motius amb un comunicat.

“La caiguda del servidor on s’allotja l’aplicació oficial del Girona FC, va provocar ahir dilluns incidències en l’accés dels abonats a l’estadi de Montilivi. Malgrat que s’havien duplicat els recursos en el servidor, l’alt nombre de consultes en un curt període de temps va provocar una sobrecàrrega que el va col·lapsar. La incidència es va registrar a les 20:50h. i va quedar solucionada a les 22:13h. El Girona FC lamenta les molèsties que aquesta situació va provocar als abonats i està treballant en una sèrie de millores per que aquestes incidències no es tornin a repetir”, informa el club, que ja ha viscut problemes similars en la majoria dels últims partits amb molta afluència de públic a Montilivi. Per això, el comunicat també explica la manera com els abonats del club poden evitar aquestes incidències: “Per a evitar situacions similars, es recomanable que tots els abonats tinguin descarregat en PDF el seu abonament. Poden fer-ho accedint a la seva Àrea de Soci i trobaran al menú ABONAMENT 2022/23 la opció de descarregar-lo al seu dispositiu mòbil”.

Arran d’aquestes incidències el Girona ha decidit que “el partit Girona FC – Getafe CF es comptabilitzarà com assistit a tots els abonats en el còmput de cara a gaudir dels descomptes en el carnet per la temporada vinent així com per als incentius per assistència que es van anunciar com a novetat aquest any a la campanya d’abonaments 2022/23”.

Divendres a les 20h, en el partit contra el Celta corresponent a la tercera jornada, serà el moment de veure si aquests problemes s’han resolt. El club ja ha informat que obrirà les portes de Montilivi a partir de les 18.30h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)