Girona

La Unió de Pagesos busca alternatives al projecte de la ciutat esportiva del Girona

El Girona té com a objectiu no gaire llunyà, la construcció d’una nova ciutat esportiva a Vilablareix. Un projecte que va néixer amb la voluntat de reunir totes les instal·lacions del club i dotar d’un espai per poder créixer en l’àmbit esportiu. Això no obstant, el camí no serà fàcil i per començar, decidir el terreny i arribar a un acord amb el seu entorn i l’Ajuntament.

En un comunicat publicat a xarxes socials, el sindicat Unió de Pagesos ha fet arribar el seu descontentament per la instal·lació i construcció de la nova ciutat esportiva del Girona a un dels termes municipals més edificats del territori gironí, Vilablareix. Concretament, a la zona de la Massana que segons comenta el sindicat en el seu comunicat, l’espai gaudeix de protecció agrícola per part de l’Ajuntament. Actualment, la població situada al sud de Girona, és la que té una ràtio d’edificació més elevada i, per tant, l’espai per edificar és més escàs.

Propostes alternatives

La Unió de Pagesos va fer arribar la queixa formal a l’Ajuntament de Vilabalreix i va proposar alternatives en espais ja edificats. Concretament en instal·lacions esportives del poble que podrien cobrir les necessitats del club gironí, segons explica el comunicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)