Girona

Les noves cares arriben amb força

Els aficionats gironins han vist debutar tots els fitxatges d’aquesta temporada. Els últims, Javi Hernández i Reinier Jesús, van entrar en el minut 69 del partit contra el Getafe i van deixar les primeres bones impressions a Montilivi. Els dos futbolistes cedits pel Madrid es van adaptar bé als rols que requeria el matx. El de Jerez de la Frontera va ser un recanvi fiable per a un Miguel Gutiérrez carregat físicament. Un dels rols que es demanen al jugador provinent del Leganés és la polivalència a dins del camp. En el seu debut, es va poder veure el seu perfil més defensiu, però com és normal, amb algun dubte tàctic en la sortida de la pilota. Per altra banda, el brasiler va situar-se a la doble punta juntament amb Taty Castellanos. En aquest rol, vam poder veure algun petit detall de qualitat característic del futbolista brasiler. Pocs minuts més tard, va jugar com a davanter centre únic, després que Taty Castellanos fos substituït a pocs minuts del final per Terrats. Després dels debuts, el Girona ja pot fer la primera valoració de les set noves cares.

Yangel a l’onze inicial

Una de les notes positives de la victòria de dilluns va ser la integració del futbolista veneçolà Yangel Herrera dins l’onze de Míchel. La nota va ser molt alta, ja que va complir les expectatives que s’havien generat entorn de la seva figura. Herrera va jugar per primer cop des de l’inici i va completar els 90 minuts amb un bon rendiment. Una de les seves millors virtuts va ser el treball defensiu sense pilota. A més, va demostrar que és un jugador amb arribada i amb un físic privilegiat. Herrera va fer una bona assistència de gol a Taty, el tercer gol. El veneçolà ha arribat a Girona per ser important i acumular minuts.

Més joventut als carrils

La novetat en l’onze inicial també va ser Miguel Gutiérrez, que s’estrenava a Montilivi. Juntament amb Yan Couto, els dos futbolistes van deixar anar bons detalls de qualitat a camp contrari. El brasiler, però, va tenir certs problemes per controlar els espais en defensa. Va trobar la seva millor versió en la segona part amb les contínues arribades a l’àrea rival. Pel que fa al rendiment del jove madrileny, va demostrar que amb minuts i confiança serà un jugador important a la plantilla. Va saber associar-se molt bé amb Roro Riquelme, també una nova incorporació. A les zones d’atac, a Miguel li va faltar només concretar les jugades al tram final. En espais reduïts, es va moure a la perfecció i en sortida de pilota de l’equip va aportar qualitat.

Per destacar i valorar

Tant Riquelme com Castellanos van fer un pas endavant. El davanter anotant i exercint de líder en la pressió, i el jove migcampista portant el ritme ofensiu. En espera de les proves mèdiques de Riquelme, els dos futbolistes tornaran a l’onze inicial demà a Montilivi. David López va ser de les poques notes que han de millorar, sobretot en sortida de pilota. Per sort, es va veure un bon Girona i, encara, amb molt de marge per millorar aspectes,

YANGEL HERRERA

Va ser una peça clau per al triomf a casa; va jugar tot el partit i va fer una assistència de gol

REINIER I JAVIER

Van ser els últims a debutar i en els 20 minuts que van tenir van mostrar un bon rendiment
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)