Girona

Fuidias, nou porter del Girona

El Girona ha incorporat el porter Toni Fuidias que ha signat contracte per tres temporades, fins al juny de 2025, després de rescindir amb el Real Madrid, amb el qual era un fix en les convocatòries del primer equip. Nascut a Berga fa 21 anys, formarà part de la plantilla del primer equip tot i que tindrà fitxa del filial.

Fuidias es va iniciar en el futbol en clubs com el CE Berga, el Manresa i el Gimnàstic de Manresa, abans d’incorporar-se en edat aleví, al conjunt blanc. Va arribar fins al filial, la temporada 2020/2021 va ascendir al Real Madrid Castilla amb qui va jugar un total de 1.470 minuts, 16 partits com a titular en el seu primer any a Segona B. La següent (2021/22), que va ser la passada, va disputar 23 partits, a Primera FEF i també va formar part de la convocatòria del Reial Madrid a la final de la Champions League del 2022, que el conjunt orientat per Carlo Ancelotti va guanyar davant del Liverpool.

Pot no ser l’últim porter en arribar, ja que les opcions d’Agustín Rossi (Boca Juniors) i Paulo Gazzaniga (Fulham) també estan sobre la taula.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)