Girona

El juvenil A rep el Mallorca en l’inici de la lliga

Girona El Juvenil A de Sergi Mora comença aquesta tarda la lliga rebent el Mallorca al camp municipal de Vilablareix (16:30 h)

El juvenil de Sergi Mora comença la lliga de la divisió d’honor aquesta tarda a Vilablareix (16:30 h). Ho fa contra el Mallorca, un rival clàssic del grup 3 català. Després d’un inici irregular en la pretemporada, el conjunt de la base avui debuta en competició oficial. “Hem disputat set partits de preparació. En el cinquè partit no vam estar del tot bé, però contra el Bosc de Tosca i el Granollers hem recuperat les sensacions”, ha explicat Mora. Després dels amistosos de l’estiu, el tècnic de l’equip gironí valora positivament el moment. “La pretemporada ens ha servit per posar-nos a un bon to físic. Estem preparats per a la lliga.”

Objectius marcats

Tant el club com la direcció esportiva de la base han marcat els objectius de l’equip. El principal és el creixement individual de cada jugador. “Si el futbol de base del Girona té èxit, és per la seva capacitat de nodrir el primer equip. Per tant, ens marquem l’objectiu que creixin individualment i que agafin hàbits esportius. El dia de demà han d’estar preparats per al món professional. Després, els aspectes col·lectius com ara el joc tàctic i tècnic”, va dir el tècnic.

Novetats a la plantilla

Per afrontar aquesta nova temporada, el Juvenil A s’ha reforçat amb sis fitxatges. Jordi Bas (Costa Brava), Víctor Pitarque (Espanyol), Iker Mena (Can Vidalet), Albert Garcia (Gavà), Ignasi Quer (Manlleu) i Luca Managadze (Gim. Manresa). La resta de l’equip són jugadors que han seguit al juvenil o que han promocionat del cadet A.

LES REACCIONS

Hem fet una bona pretemporada i ara estem preparats per començar la lliga de la millor manera. Ens ha servit per agafar un bon to físic
L’objectiu número 1 és el progrés individual de cada jugador; el segon és la part col·lectiva
Sergi Mora
Entrenador juvenil A Girona FC
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)