Girona

El club disposa de 600 entrades pel partit contra el Betis

El Girona ja prepara el desplaçament del propera jornada a Sevilla. L’equip, que s’enfrontarà al Real Betis al Villamarín, ha estat acompanyat per un bon gruix d’aficionats en els dos primers viatges del curs, València i Palma.

Les 600 entrades pel Betis-Girona que disposa el club ja estan a la venda. Els socis tenen la prioritat per adquirir l’entrada que costa 35 euros. Per tramitar-ho, el soci haurà d’emplenar un formulari per entrar dins de la llista definitiva. El club ha facilitat dues maneres per obtenir l’entrada. Realitzar-ho físicament a la botiga o a través del telèfon i rebre l’entrada per correu. El període per fer el pagament o la recollida és el dimarts 13 a les vuit del vespre.

Si no s’han exhaurit totes les entrades, el club posarà a la venda les restants a partir del dimecres 14 a les nou del matí i fins al dijous 15 de setembre a les 3 de la tarda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)