Girona

El protagonista

Miguel Gutiérrez

Amenaça constant

Costa moltíssim destacar un nom per sobre de la resta en el partit del Girona al camp del Betis, ja que els gironins van fer un partidàs tot i acabar lamentant la derrota. L’estrena golejadora d’Arnau a primera divisió és segurament la millor notícia per a un equip que necessita que tothom sumi de cara a porteria, però la diana no hauria arribat si no fos per la grandíssima jugada que va fer prèviament Miguel Gutiérrez per l’altre carril. En el minut 7 el madrileny va rebre a la banda esquerra, es va internar buscant la frontal de l’àrea i va col·locar una passada perfecta entre la defensa perquè hi arribés Arnau Martínez, que, sol a l’àrea, no va perdonar. Connexió entre carrilers, que va estar a punt de repetir-se en la segona part, però aquesta vegada Arnau no va arribar per ben poc a la rematada. Una connexió que, perfectament, podria ser la de la selecció espanyola sub-21, tot i que en aquesta ocasió l’únic dels dos que ha entrat en la llista és Arnau, mentre que Miguel haurà d’esperar la seva oportunitat, que jugant com ahir arribarà segur.

L’assistència del gol va ser la primera pinzellada que Miguel Gutiérrez va deixar sobre la gespa del Benito Villamarín, però el carriler esquerrà es va fer un fart d’arribar a prop de l’àrea del Betis per generar perill. Sobre el paper havia de tenir un dia difícil en defensa per la presència de Luiz Henrique, però no va tenir cap problema per mantenir a ratlla la seva banda i això li va permetre pujar a l’atac una vegada i una altra, persistint per una banda en què qui va patir de veritat va ser Montoya, incapaç de frenar Miguel Gutiérrez. I, és clar, es pot arribar a prop de l’àrea rival de moltes maneres. De fet, en algun dels últims partits el madrileny hi havia arribat molt però havia generat poc perill perquè no acabava d’afinar en la presa de decisions. Ahir, però, va estar sublim, sobretot en la primera part, i és que no hauria passat ben res si, en lloc d’una assistència en el seu comptador, n’hi haguessin aparegut tres, ja que abans del descans va posar dos caramels a Reinier i a Taty Castellanos. Dues centrades que van deixar absolutament sol el rematador i que no van acabar en gol per poc. Sobretot la de Reinier, ja que el brasiler va poder rematar absolutament sol a la frontal de l’àrea petita, però no va ser capaç de dirigir bé la pilota, que va acabar centrada a les mans de Rui Silva. El mateix destí que la de Taty, que va rematar de més lluny i amb més dificultats.

Miguel Gutiérrez va brillar en la primera part, però va ser un corcó durant els 90 minuts: va signar més de mitja dotzena de bones centrades en què la sensació de perill era màxima. A més, fins i tot va gaudir d’una bona ocasió, però va haver de xutar massa forçat perquè tenia el defensa a sobre i la pilota va acabar al lateral de la xarxa. Marcar és el que li hauria faltat per fer el partit perfecte, però ja li arribarà. I és que el Girona té un tros de carriler de present i, sobretot, de futur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)