Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“El partit ha estat més a prop nostre que seu”

Míchel va veure ahir la tercera vermella des que és entrenador del Girona i en la sala de premsa va explicar els motius. “Li he demanat explicacions pel penal i, després d’una acció que ha assenyalat fora de joc que tampoc ho era, li he dit que semblava que anaven de verd”, comentava el madrileny, que creu que això tampoc mereixia l’expulsió: “Demano perdó, però hi ha maneres d’actuar, i penso que hi ha àrbitres que són capaços de tractar amb tu. No m’he ficat amb ningú ni he insultat a ningú. És un comentari lleig, ho reconec, però no he insultat a ningú ni he faltat al respecte a ningú més.”

Més enllà de l’expulsió, Míchel estava decebut per haver perdut un partit en què tenia clar que el Girona havia fet mèrits per a més. “La falta de definició a dalt, per mi, no és una cosa per preocupar-nos. L’errada la perdonem, la intenció i creure en nosaltres mateixos és el que ens permetrà ser a primera l’any que ve. Hem pogut dominar un dels equips amb l’estat de forma més bo de la lliga. Gairebé tot el partit he sentit que els superàvem. En el còmput general, el partit ha estat més a prop nostre que no pas seu”, analitzava el madrileny, content de la feina feta: “El treball defensiu i ofensiu de l’equip ha estat molt bé. Hem tapat bé el seu joc des de darrere. Me’n vaig satisfet per la personalitat de l’equip, però trist pel resultat.”

Sobre l’error de Samu, Míchel va comentar: “Tots els jugadors cometen errors, i ha de saber que un dia ens donarà la victòria. No passa res.”

ENFADAT

“Van dir que no xiularien aquestes accions i el VAR no ha intervingut”

L’EXPULSIÓ

“El comentari és lleig, sí, però no he insultat a ningú ni he faltat al respecte”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)