Girona

Pretemporada a la vista

La lliga quedarà paralitzada durant set setmanes, si bé la copa pot servir per als equips com una forma de reactivar-se en la competició. I és que els que passin la primera eliminatòria el 12-13 de novembre començaran la segona el 21 de desembre, deu dies abans que comenci a rodar la lliga (el 31).

L’aturada de la competició estatal és de set setmanes completes, tot un món que obligarà els equips a replantejar la temporada enmig d’aquesta. El Girona té previst fer una pretemporada en ple novembre i desembre en la qual primer donarà un període de descans als futbolistes –els que van aconseguir l’ascens el curs passat només van gaudir d’un mes a l’estiu– per, posteriorment, iniciar una nova fase de preparació per a la resta de campanya. “Haurem de fer una pretemporada nova. Donarem un temps de descans ja que no es pot entrenar cada dia. A set setmanes vista no hi haurà competició i són massa setmanes”, comentava Míchel Sánchez en l’entrevista que va oferir a aquest mitjà. El madrileny hi afegia: “Serà una aturada incerta per a tots els equips i no sabem com ens anirà. El que sí que sabem és que estem focalitzats en els vuit partits que falten abans no fem el parèntesi i volem treure el màxim de punts possible per fer camí i anar tranquils en aquesta fase.”

El Girona podria ser un dels pocs equips que no tinguessin cap internacional disputant el mundial –Santi Bueno podria ser el que tingués més possibilitats després de la lesió del futbolista del Barça Ronald Araujo–, un fet que li permetrà descansar i treballar amb tots els jugadors de què disposa i recuperar els que encara estiguin lesionats.

Com en totes les pretemporades, els equips tenen previst disputar algun partit amistós per mantenir el to competitiu al màxim possible. De fet, alguns equips fins i tot podrien fer alguna gira o concertar alguna estada en un entorn millor per entrenar-se.

En tot cas, i esperant superar la primera eliminatòria, la copa podria ser una bona escapatòria per als conjunts de més categoria, que afrontaran aquest primer partit contra un equip més modest amb la màxima ambició per tal d’anar amb un bon regust al parèntesi i, de passada, escurçar la inactivitat per posar-s’hi de nou el 21 de desembre en la segona eliminatòria, i no pas el 31 quan es jugarà la quinzena jornada del campionat de lliga. L’activitat de la competició llavors ja no s’aturarà fins al final.

L’ATURADA DE LLIGA

La competició quedarà parada del 9 de novembre al 31 de desembre, tot un món

LA PREVISIÓ

Míchel donarà vacances als seus jugadors i després s’iniciarà una nova fase de preparació

AMISTOSOS

Els equips tenen previst disputar algun partit per mantenir el to competitiu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)