Girona

Míchel: “La nostra millor versió ens dona per guanyar a la Real”

L’entrenador del Girona, Míchel Sánchez, ha atès als mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit que el seu equip disputarà demà contra la Real Sociedad a Montilivi (a les 18:30h). El de Vallecas ha actualitzat l’estat de la plantilla i d’aquells jugadors tocats, a més d’analitzar les habilitats del contrincant i tots aquells aspectes bàsics a tenir en compte per al duel:

La Real Sociedad

“El partit de demà és molt difícil però si estem en la nostra millor versió segur que ens dona per guanyar el matx. La Real és un equipàs en atac i en defensa. La seva pressió és molt bona, la línia defensiva sempre juga avançada i és un equip que recupera moltes pilotes en camp rival. Nosaltres hem de sortir amb la pilota de la millor manera i sense jugar llarg”, ha comentat Míchel Sánchez.

La finalització de l’equip

“És important per nosaltres finalitzar molt millor però també és important tenir més opcions de finalització i crear ocasions de gol. Contra el Betis vam estar molt temps en camp rival i només vam fer nou xuts. N’hem de fer més i en aquestes dues setmanes hem parlat sobre això”.

Real i Atlético

El Girona ve de perdre contra el Betis i s’ha d’enfrontar en una setmana a la Real i l’Atlético, dos dels galls de la competició: “És la nostra lliga i hem de jugar contra tots els equips. Per mi és un privilegi enfrontar-nos a aquests rivals i l’equip està preparat per competir en aquesta categoria i fer un gran partit demà davant la nostra afició. Sempre hem dit que juguem per a ells”.

Minimitzar els errors

“Minimitzar els errors propis ha estat un concepte estrella durant l’aturada i, l’altre, deixar la porteria a zero. L’equip ha competit molt bé en els sis partits però en tots hem encaixat gols, és un factor que hem de millorar. També les errades tot i que en futbol sempre hi són”, ha analitzat el de Vallecas.

Primer partit de sanció

“Per mi és un problema important però en Salva ho farà molt bé i estic tranquil en aquest aspecte, però demano que puguem parlar amb els àrbitres més tranquils i sense sanció. És un problema important no poder estar amb el meu equip a la gespa. Des de dalt és difícil dirigir l’equip”, ha explicat resignat.

Baixes

Míchel ha confirmat que seran baixa pel matx Borja García, Ibra Kebé, David López, Reinier, lesionat recentment al bíceps femoral, i Samu Saiz, amb molèsties al peu. Recupera però Terrats, Stuani, Ureña, Yangel Herrera i Iván Martín.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)