El Girona B torna al camí del triomf contra el Vilafranca (4-2)

El Girona B ha hagut de suar de valent per oblidar les últimes dues derrotes consecutives i sumar els tres punts contra un Vilafranca molt combatiu (4-2). Els d’Axel Vizuete s’han avançat amb dianes de Dawda i Shin, però Toro ha retallat distàncies abans del descans. En la represa, Alexis ha empatat pels penedesencs però Karim i Arango, a les acaballes, han establert el 4-2 final.

El partit ha començat de la millor manera pel Girona B que, de seguida, a través de Dawda s’ha pogut avançar en el marcador. El davanter ha aprofitat un penal rigorós per treure una mica de pes a la motxilla que el filial portava al damunt després d’encadenar dues derrotes seguides (5’). El Vilafranca ha intentat reaccionar a la diana en contra i s’ha aproximat a la porteria de Lluc Matas però ha estat Casamayor qui ha evitat el 2-0 blanc-i-vermell.

En el 29, Shin sí ha pogut superar al porter visitant gràcies a una imprecisió defensiva que ha permès als d’Axel Vizuete obtenir un avantatge còmode que abans del descans s’ha reduït per culpa d’un gol de Toro. L’ariet ha endreçat a dins de la porteria un refús de Lluc Matas, que havia aturat una pena màxima prèvia (40’).

En la segona part, el filial del Girona ha hagut de treballar-se la victòria, i és que, el Vilafranca ha sortit molt millor damunt del terreny de joc, apropant-se amb perill a l’àrea local. Illescas ha avisat amb una rematada al travesser a la sortida d’un corner (58’) i Alexis ha fet el 2-2 definint una bona jugada col·lectiva (71’).

Quan semblava que el gol deixava molt tocat, el Girona B ha tret l’orgull i Karim ha fet el 3-2 després d’executar una contra magnífica (81’). Ja al final, Arango, amb tot el rival bolcat a l’atac, ha establert el 4-2 definitiu a través d’un altre contra ben definida.