Girona

La victòria que se li resisteix, a Manu Vallejo

Retrobament. El davanter gadità s’enfrontarà demà per cinquena vegada al seu exequip, el Cadis, contra el qual no ha aconseguit mai sumar els tres punts

Demà el Girona rebrà la visita del Cadis a Montilivi (14 h), en un partit importantíssim per trencar la mala ratxa de tres derrotes consecutives i tornar a obrir forat amb la zona de descens. Serà, doncs, un partit d’emocions fortes, però qui el veurà d’una manera més íntima és l’atacant del Girona Manu Vallejo. El de Chiclana de la Frontera s’enfrontarà al club en què es va formar com a jugador i que li va obrir les portes del futbol professional. Després d’arribar-hi al futbol de base, Manu Vallejo va ser important al filial però li va costar trencar la barrera del primer equip. Hi va arribar amb 21 anys el curs 2018/19, a 2a divisió A, i va signar una bona temporada marcant 8 gols, que van fer que el València apostés per ell l’estiu següent.

Des de llavors Manu Vallejo ja no ha vestit mai més la samarreta del Cadis, tot i que segons va dir el seu president, Manuel Vizcaíno, el futbolista va ser ofert al club aquest estiu, i concretament l’últim dia del mercat hores abans que fitxés pel Girona. “Manu mai va ser una prioritat. L’últim dia ens el van tornar a oferir, amb unes bones condicions. Vam parlar amb el tècnic i dèiem que era un noi de la casa. Al cap d’una hora i mitja ens diuen que se’n va al Girona per tres anys”, va explicar Vizcaíno fa un mes.

Demà no serà la primera vegada que Manu Vallejo s’enfronti al Cadis després d’abandonar el club, i és que ja ho ha fet dues vegades amb el València i dues amb l’Alavés. El gadità, però, té una espina clavada, i és que mai ha estat capaç de sumar els tres punts contra el seu antic club. Concretament, el seu balanç és de dos empats i dues derrotes, una amb cadascun dels clubs amb qui s’hi ha enfrontat.

Tot i que passi el que passi serà un dia especial per a Manu Vallejo, el més probable és que el gadità no tingui excessiu protagonisme, ja que després de ser titular en el partit contra la Real Sociedad per primera vegada en tot el curs –acumula quatre partits jugats– l’andalús sembla que no ha convençut Míchel, que no li va donar cap minut en el partit de dissabte passat al camp de l’Atlético.

Un altre gadità

Manu Vallejo no és l’únic jugador nascut a la província de Cadis de la plantilla del Girona, ja que Javi Hernández és de Jerez de la Frontera. El defensa, però, no va arribar a vestir mai la samarreta del Cadis, ni tan sols en categories inferiors. En el seu cas, la seva participació en el partit tampoc està garantida, ja que després de ser titular contra l’Atlético però mostrar que encara li falta molt ritme de partit és un interrogant saber si Míchel mantindrà la confiança en ell en un partit tan important.

Tres vells coneguts de Montilivi

Si el partit de demà serà especial per a Manu Vallejo pel fet de retrobar-se amb el club on va fer el salt al futbol professional, ben segur que encara ho serà més per als tres futbolistes del conjunt andalús amb passat al Girona. És el cas de Rubén Alcaraz, Choco Lozano i Rubén Sobrino, que tornaran a Montilivi ara com a jugadors visitants. Per a l’únic que serà la primera vegada serà per al davanter hondureny, que des que va jugar al Girona a primera mai s’hi ha enfrontat –va tenir una opció en la copa però no va tenir minuts–. En canvi, Alcaraz i Sobrino ja saben què és jugar a Montilivi com a visitants després de jugar de blanc-i-vermells. Per al de l’Hospitalet serà la segona vegada, després de fer-ho amb el Valladolid, mentre que per a Sobrino serà la tercera, ja que va visitar dues vegades Montilivi mentre era a l’Alavés.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)