Girona

“Tinc un equipàs i els necessito a tots endollats”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, ha atès als mitjans de comunicació en la prèvia del duel que el seu equip disputarà demà a Montilivi contra el Cadis (a les 14h). El madrileny ha repassat diversos aspectes previs al matx, l’estat de l’equip després de tres derrotes seguides en la lliga, el debat a la porteria o les característiques del rival:

El moment actual

“És important treballar-ho tot, l’aspecte físic i el mental. Hem analitzat tots els partits i hi ha coses a millorar però també aspectes que vam fer molt bé. Hem de continuar millorant ja que demà toca guanyar sí o sí”,

La preocupació

“La nostra responsabilitat és millorar cada dia i hem de fer tots els entrenaments pensant en les coses que vam fer malament en els últims partits. L’equip va fer moltes coses bé i la major preocupació que tinc és que en algun partit hem tingut més possessió en camp rival i hem fet menys xuts a porteria que el rival. Això no pot passar i hem d’entendre que si arribem a porteria rival s’han de finalitzar les accions”, ha analitzat Míchel.

Debat a la porteria

“Tinc tres grans porters i qualsevol pot jugar, però el problema no és aquest. Tots guanyem i tots perdem. La meva responsabilitat que tinc és buscar el millor per l’equip. Estan bé els tres i estic content”.

Clau de millora

“La fase defensiva serà millor sempre que l’equip estigui preparat per defensar i no pas després de pèrdua de pilota com en el primer gol que vam rebre l’altre dia. Si som capaços de millorar en la finalització, l’equip donarà un pas endavant”, ha explicat el de Vallecas

Tres partits en vuit dies

“No fem comptes. Necessitem guanyar però l’objectiu és sumar 53 punts al final de la temporada. Fer comptes no ens donarà res. Tinc un equipàs i qualsevol jugador pot jugar. En vuit dies necessitem a tots endollats però durant la temporada els necessitem igual a tots. Per afrontar aquesta situació no tenim problemes, estem bé i estic encantat amb l’entrenament dels jugadors, sabem on hem de millorar”, ha comentat l’entrenador del conjunt blanc-i-vermell.

El Cadis

“El Cadis juga bé i com vol Sergio González. Amb la pilota fan coses bé. Serà complicat tot i que és veritat que la possessió no és el seu fort, són el segon amb menys possessió. Han fet tres gols només però en els tres últims partits ha sumat cinc punts. L’inici de la temporada va ser complicat per a ells però ara estan en un bon moment. És igual el rival al qual ens enfrontem ja que el més important per nosaltres és com hem de fer les coses”, ha sentenciat Míchel.

Baixes

El tècnic recupera David López i Samu Saiz i continua sense poder comptar amb Reinier, Borja García i Ibra Kebé.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)