Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Si millorem en la finalització, la fase defensiva serà millor”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, va valorar davant dels mitjans el moment en què arriba el seu equip al duel contra el Cadis, el primer dels tres que afrontarà en només vuit dies. “Per a nosaltres és el partit més important. Serà un matx complicat i ho haurem de fer molt bé si volem guanyar. No fem comptes. Necessitem vèncer, però l’objectiu és sumar 53 punts al final de la temporada. Fer comptes no ens donarà res. Tinc un equipàs, qualsevol jugador pot jugar i els necessito endollats aquests vuit dies i també durant tot el curs. Estem bé i estic encantat amb l’entrenament dels jugadors, sabem on hem de millorar”, comentava el de Vallecas, que admet que l’equip fa coses bé però que n’ha de millorar d’altres. “La fase defensiva serà millor sempre que l’equip estigui preparat per defensar, no quan ho hagi de fer després d’una pèrdua de pilota com en el primer gol que vam rebre contra l’Atlético. Si som capaços de millorar en la finalització, segur que l’equip farà un pas endavant”, va assenyalar.

Atenció amb el Cadis

El conjunt andalús ha tingut un inici de curs complicat però en els darrers tres partits ha sumat cinc punts que l’han fet acostar a la salvació. Del moment del proper rival en va parlar Míchel. “El Cadis juga bé i com vol Sergio González. Amb la pilota fan coses bé i serà complicat, tot i que és veritat que la possessió no és el seu fort; són el segon equip amb menys possessió. Han fet tres gols només, però en els tres últims partits han sumat cinc punts després d’un inici de temporada complicat per a ells. Ara estan en un bon moment. És igual el rival al qual ens enfrontem ja que el més important és com hem de fer les coses nosaltres mateixos”, analitzava el tècnic del Girona. I respecte a les errades individuals i al debat generat sobre un canvi a la porteria sentenciava: “L’errada individual tècnica és la meva errada. En l’errada tàctica sí que hem de millorar, com en l’1-0 contra l’Atlético, en què vam fallar en la passada interior i en la transició. Tinc tres grans porters, tots tres estan bé i qualsevol pot jugar, però el problema no és aquest. Tots guanyem i tots perdem”, deia Míchel sobre aquest assumpte.

LA PORTERIA

“Tinc tres grans porters i pot jugar qualsevol, però aquest no és el problema”

EL RIVAL

“El Cadis juga bé i com vol el seu tècnic. Ara es troben en un bon moment”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)