Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Hem d’evitar pèrdues perquè no els podem deixar córrer”

Míchel és molt conscient que la situació de l’equip en la classificació s’ha complicat i que entrar en descens suposaria un contratemps, sobretot anímic, així que admet que la necessitat d’aconseguir un triomf existeix. “Tenim pressió, però és normal i hi hem de conviure per la situació en què ens trobem i la categoria on estem. No vull dir que sigui normal, però que estem quatre partits sense guanyar pot arribar a ser normal pels rivals que ens trobem. La pressió hi és i jo soc el primer que vull guanyar com abans millor. L’equip ho necessita.” El tècnic madrileny, en la roda de premsa prèvia, també va dir que “l’equip està preparat i té energia i ganes de guanyar l’Almeria”.

Coneixedor de les mancances que ha tingut el Girona en les darreres jornades, Míchel no va voler dir si en el partit d’avui serà més important mantenir la bona dinàmica golejadora o deixar la porteria a zero per primer cop. “Els dos aspectes seran importants. La meva preocupació és millorar els números en atac i en defensa numèricament. Per ocasions ho vam fer contra el Cadis, però encara no hem deixat la porteria a zero. Evidentment si som capaços de deixar la porteria a zero no perdrem, però hi ha altres coses que em preocupen més.” El tècnic madrileny ja va avançar que és possible que no sigui un dia en què es vegin gaires rotacions: “L’últim partit va ser diumenge i hem tingut temps per preparar aquest partit. Demà posaré el millor equip possible pensant únicament a guanyar contra l’Almeria. Després del partit ens mirarem el següent. El millor que tenim és que qualsevol jugador pot jugar.”

Ara només falta sumar els tres punts i per fer-ho Míchel té clar quin ha de ser el camí: “L’Almeria és un equip que, com nosaltres, intenta ser protagonista. Li costa, però quan recupera la pilota té molt impacte al davant i això és el que més em preocupa. Té menys possessió del que sembla, però ataca molt ràpid i amb molts jugadors, que són molt bons en conducció. Hem d’evitar pèrdues de pilota i estar fins en la pressió després d’una pèrdua perquè no els podem deixar córrer.”

L’ALMERIA

“Té menys possessió del que sembla, però quan recupera és molt vertical”

LA PRESSIÓ

“No guanyar en quatre partits pot passar, però tenim pressió i hi hem de conviure”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)