Girona

L’1x1 del Girona

Per Arnau Madrià

Juan carlos (90’)
insegur
La primera meitat va ser un malson per al porter madrileny, que no va estar encertat en l’acció del segon i el tercer gols. Se’l va veure incòmode i li va faltar comunicació amb Bernardo. Els dubtes comencen a entreveure un canvi a la porteria.
Arnau (68’)
Canviat
En l’acció del primer gol es va desentendre de la marca juntament amb Bueno i va permetre a Baptistão anotar. Va tenir la profunditat que se li demanava, però li va faltar saber seleccionar bé la passada final.
bueno (90’)
Va estar bé en el tall i va evitar el tercer gol de l’Almeria amb una bona rectificació a dins de l’àrea. L’uruguaià no va estar fi en el primer gol i li va costar seguir la línia amb Bernardo. Va provocar un penal dins l’àrea que no es va transformar.
bernard0 (90’)
lent
Va tornar a destacar negativament. El colombià no va tenir el seu dia en línia de quatre. Va patir a les esquenes i va estar lent en el tall. En l’acció del segon gol no va estar atent a la sortida de Juan Carlos i la falta de comunicació el va castigar.
migueL (79’)
Tou
Defensivament va patir molt amb les arribades constants de Baptistão i Melero. Quan es va desplegar en atac, no va estar encertat amb les centrades i l’equip ho va notar. En l’un contra un Ramazzani i Mendes van treure’l del partit.
yangeL (90’)
anul·lat
En les accions de transició, el veneçolà no va estar encertat i va cometre errades de posició. En el minut quatre, es va condicionar amb una targeta innecessària. Va estar atent fins al final, en què va marcar, però el VAR li va anul·lar per falta.
romeU (90’)
correcte
Correcte amb la pilota. Fins i tot quan l’equip navegava, va intentar estirar el grup i pressionar la seva sortida de joc. En la segona part, el català va filtrar bones pilotes que per poc no van acabar en gol. La més clara, a Cristhian Stuani.
aleix (90’)
trencador
En la primera meitat va abaixar els braços com quasi tot l’equip, però després de la represa va tornar a agafar el ritme. Va estar precís en els canvis de joc i va trencar línies amb la passada. Va posar bones centrades en accions de pilota aturada.
riquelmE (79’)
atent
Va ser clau per posar l’equip a dins del partit. Va aprofitar un contraatac per ser més murri que ningú i marcar per sobre de Fernando. No va estar acompanyat en els primers minuts i tampoc va tenir la tranquil·litat amb la pilota als peus.
tatY (68’)
estèril
Va tornar a patir per disposar de xuts. L’argentí no va estar còmode al costat de Stuani i l’equip ho va notar. Es va desgastar en la pressió, però no va arribar a gaires pilotes. En els primers minuts de la segona, se’l va veure més cansat.
stuani (90’)
aturat
Va veure com se li acabava la bona ratxa de penals, però va poder transformar el segon. No va ser el millor dia de l’uruguaià, però va liderar l’equip dins l’àrea en la segona meitat. Li van faltar dues marxes més en la pressió defensiva.
Couto (22’)
profund
El brasiler va tornar a tenir minuts en un partit que no estava de cara. Va tenir profunditat i bones arribades amb Vallejo
manu (22’)
apagat
Va entrar en el minut 68’ i va situar-se en la doble punta amb Stuani. En les accions a pilota aturada va estar frec a frec lluitant amb tothom.
Villa (11’)
atrevit
El de l’Escala va tenir pocs minuts, però va entrar i va provocar el penal, revisat pel VAR, a Mendes. Va tenir bona presència en atac i bones centrades.
valery (11’)
atent
En l’un contra un va donar un plus a l’equip. Va aportar el que es necessitava d’ell. En una acció només li va faltar aixecar el cap dins l’àrea. Va ser un bon revulsiu.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)