Girona

L’afició es mobilitza per anar al Santiago Bernabéu

Després del transcendental partit a casa contra l’Osasuna, el Girona es retroba amb un dels grans escenaris del futbol europeu: el Santiago Bernabéu. Després de l’última visita, on els gironins van aconseguir el triomf per un gol a dos, 3 anys i mig després, els gironins tornaran a viatjar a Madrid per intentar fer-la grossa.

Per aquest matx, i com és habitual en quasi tots els desplaçaments, la Federació de Penyes del Girona i el Jovent Gironí han organitzat diferents plans de viatge per poder gaudir del partit que es disputarà el diumenge 30 d’octubre a un quart de cinc de la tarda.

L’opció de la FP del Girona

La Federació de Penyes del Girona ha ofert dues opcions a tota la gent que vulgui desplaçar-se a Madrid. Desplaçament en bus i hotel–100 o 110 euros depenent si ets penyista–, o sense allotjament amb la possibilitat de tornar un cop hagi acabat el partit. En aquest cas el preu és de 155 euros per penyistes i 165 per la resta. En aquests preus hi ha inclòs el desplaçament, l’entrada i l’allotjament amb esmorzar. La data que s’ha posat de límit és el diumenge 23 d’octubre. La sortida serà el dia abans del partit, dissabte 29, a les 12 de la nit des de Montilivi.

La via del Jovent Gironí

La penya d’animació del Girona ha organitzat també un pla de viatge en bus cap a Madrid. El tracte que planteja Jovent Gironí és de 75 euros pels socis de la Penya o 95 euros per la resta de persones que vulguin apuntar-se. Jovent vendrà fins a omplir totes les places disponibles. El preu inclou entrada i desplaçament que serà el mateix dia del partit a dos quarts de cinc de la matinada des de Montilivi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)