Girona

Les finals amb precocitat

El Girona sap que l’exigència serà màxima. Sobretot en aquest tram final de la lliga abans del mundial, en què es disputaran quatre partits en poc més de dues setmanes. Osasuna, Madrid, Athletic i Elx, dos a casa i dos a fora. Sense anar gaire lluny, la primera cita serà setanta-dues hores després de la visita i derrota al camp de l’Almeria i contra un Osasuna que està immers en un bon moment de joc. El partit, doncs, agafa molta transcendència per als de Míchel, que saben que després hi ha una visita molt complicada al Santiago Bernabéu, on pocs equips aconsegueixen puntuar.

La traca d’octubre

L’equip de Jagoba Arrasate, l’Osasuna, és un dels equips que ha iniciat la competició amb més bon peu. Sobretot en les primeres jornades, amb quatre victòries de cinc enfrontaments. Els navarresos estan en un nivell molt elevat i això genera encara més dubtes a un Girona que afrontarà el partit a Montilivi en posicions de descens. Precisament, els vermells han estat els únics capaços de sumar un punt al camp del Reial Madrid, escenari on el Girona també intentarà sumar el pròxim diumenge 30 d’octubre.

Per concloure

Els dos darrers partits dels gironins abans de la llarga aturada pel mundial, seran l’Athletic a Montilivi i la visita al camp de l’actual cuer, l’Elx, que ha tornat a posar Jorge Almirón al capdavant de la banqueta del primer equip. Els il·licitans, malgrat la destitució de Francisco, no han pogut trobar encara el rumb del seu equip, però tenen marge de millora, sobretot amb un equip que voldrà segellar els màxims punts a l’estadi Martínez per no deixar gaire complicada la situació de l’equip.

Abans, però, l’Athletic de Ernesto Valverde serà l’últim a visitar Montilivi abans del mundial. Els bascos han firmat un inici de competició de notable i, fins ara, han estat capaços de sumar divuit punts i situar-se en posicions de Conference League. Els de Valverde encara no han perdut cap partit a camp contrari, on han guanyat als camps del Cadis i l’Elx i han empatat contra el Getafe i el Sevilla. Dues cites que determinaran on estarà classificat el Girona abans del campionat del món de futbol, que aturarà la lliga.

DUES DE CALENTES

GIRONA-Osasuna 18:30h
Jornada 11 (23/10)
Madrid-GIRONA 16:15h
Jornada 12 (30/10)
GIRONA-Athletic 21:00h
Jornada 13 (4/11)
Elx-GIRONA 19:00h
Jornada 14 (8/11)

19 DIES DECISIUS

Osasuna, a casa, i R.Madrid, a fora, són els pròxims dos partits que el Girona disputarà
Quatre partits en què l’equip gironí mirarà de sumar per sortir de la zona de descens
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)