Girona

CÉSAR ROZALÉN

PORTER DEL QUINTANAR

“Ens sentim afortunats”

“Crec que no canviarem gaire respecte al que fem a la lliga. Hem d’intentar córrer al mínim possible darrere la pilota”

“El Girona és un equip que juga molt bé a futbol”

M’agradaria tenir la samarreta de Rodrigo Riquelme. Però soc una mica tímid i potser no la hi acabaré demanant

César Rozalén, amb 24 anys, és ja tot un veterà de tercera divisió. Va estar a l’Atlético Albacete i ara és el suplent de Carlos Molina al Quintanar del Rey, que demà jugarà per primera vegada a la seva història contra un equip de primera divisió.

Com s’afronta un partit contra un equip de primera?
Sobretot amb molta il·lusió. Nosaltres som molt afortunats d’enfrontar-nos al Girona, de primera. Ens estem preparant. Tenim ganes que arribi diumenge i per a tothom serà molt bonic.
Esperen un ple absolut?
Sí, molta gent. S’estan posant grades supletòries i fins diumenge hi ha entrades a la venda. Encara no s’han venut totes les entrades. Així que els aficionats que vulguin venir encara tenen temps. Serà molt bonic per al club i el poble. S’ha fet una crida perquè vingui el màxim nombre de gent al partit i als actes festius que es faran avui a la tarda. A més a més, el club ha facilitat una fanzone amb música i zones infantils. S’ha intentat que aquest dia sigui una festa del futbol per al poble. Que tothom gaudeixi tant com nosaltres.
A tercera, són quarts.
És una lliga molt disputada, sobretot la part de dalt, els sis o set primers estem en posicions molt ajustades. Arribem en una bona dinàmica que esperem que continuï aquest diumenge.
Com preparen el partit?
El futbol és molt senzill i crec que contra el Girona no canviarem gaire respecte al que fem a la lliga. Intentarem jugar com més junts millor i, sobretot, córrer al mínim possible darrere la pilota. Poca cosa més us puc dir, estem preparant tots els detalls i el màxim temps possible per poder guanyar demà.
Com van rebre la notícia que jugarien amb el Girona?
No teníem el cent per cent de probabilitats que ens toqués un equip de primera i quan vam veure que jugaríem contra el Girona ens vam sentir afortunats. És un equip que juga molt bé a futbol i ha demostrat que és un gran equip de primera. Estem molt il·lusionats i intentarem donar la sorpresa, i si no, intentar posar les coses difícils.
La figura del porter en la copa és una oportunitat?
Pots ser l’heroi o el dolent. Poques vegades podré jugar amb un equip de primera i és clar que sí, que podria ser un partit de somni per a nosaltres. Aquests tres últims anys al Quintanar han fet projectes per pujar, i s’han fet les coses molt bé. Però a les fases d’ascens sempre hem patit i no hem sigut el mateix equip, una mica com el Girona. Per exemple, l’any passat ens van marcar un gol en el minut 118 que ens va impedir pujar a la segona FEF. Va ser un cop molt dur.
Què podem destacar del Quintanar del Rey?
Fa poc va ser la gala dels millors jugadors de tercera de Castella-la Manxa i el nostre davanter, Antonio Megías, va ser escollit com un dels millors davanters. Està en ratxa i actualment és el màxim golejador de l’equip amb vuit gols. Podria dir que és una de les nostres armes principals.
Preveu demanar samarreta?
M’agradaria tenir la de Rodrigo Riquelme, per edats i perquè em sona que vam coincidir a la lliga quan jo jugava a les categories inferiors de l’Albacete. El que passa és que soc una mica tímid i potser no la hi acabaré demanant.
Alguna promesa si es guanya?
De moment, cap jugador de l’equip ha fet cap promesa. En un camp de futbol pot passar de tot i, per tant, sortirem a lluitar. Això sí, si som capaços de guanyar, ho celebrarem molt i llavors sí que farem alguna bogeria. Esperem que sigui una gran festa i poder donar una alegria a tota la gent que vindrà al San Marcos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)