Girona

Yangel Herrera: “L’aturada m’ha beneficiat. Estaré a punt pel proper partit de lliga”

El Girona va tornar a la feina dimarts amb la presència d’alguns jugadors que encara es troben en el procés de recuperació de les lesions que van tenir abans de l’aturada pel mundial. Dos d’ells, tot i que ja estan en la recta final de la rehabilitació, són Reinier i Yangel Herrera, que aquesta tarda han participat en un acte comercial del club amb la signatura d’autògrafs a la botiga de Parlem a l’Espai Gironès. El veneçolà ha aprofitat per valorar el seu estat físic i com afronta el retorn a la competició.

La lesió

“Estic evolucionant bé de la lesió i en els propers dies començaré a fer treball de camp. De moment estic fent treball de rehabilitació a part, però en un parell de setmanes ja entrenaré amb el grup.”

En el millor moment

“En el meu cas per descomptat he estat beneficiosa l’aturada perquè si m’hagués lesionat durant la competició em perdria cinc o sis partits i ara no me’n perdré cap.”

Les ganes de jugar

“Fam per jugar tinc la mateixa que tots, perquè vaig poder jugar l’últim partit de lliga i estaré pel següent, per sort. Hem d’aprofitar aquesta aturada per millorar en tot el que pugui.”

El centre del camp

“Ja hem trobat la estabilitat en els últims partits al centre del camp. L’equip ha treballat molt bé. Oriol Romeu i Aleix Garcia estan a un gran nivell i estic content i còmode al costat seu. Només li hem de donar continuïtat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)