Girona

Només Juanpe i Ibra Kebé es queden a casa

Girona. Els gironins ja són a Estepona, on Míchel treballarà amb tots els jugadors disponibles del primer equip més Ureña i Biel Farrés

El Girona afronta una setmana clau en la preparació per al retorn de la competició. I és que els gironins van arribar ahir a Estepona, on estaran instal·lats fins al 10 de desembre, en una estada que inclou dos partits amistosos contra l’Standard de Lieja i el Niça, que es disputaran el dijous 8 i el dissabte 10 de desembre, respectivament. Ahir, el club va anunciar la llista de jugadors que han viatjat a la localitat andalusa per estar a les ordres de Míchel i no hi va haver cap sorpresa. El tècnic madrileny s’ha endut els 24 jugadors del primer equip que té disponibles, fins i tot els que només fan part del treball amb el grup, com ara Borja García, Yangel Herrera i Reinier. Els qui no han viatjat, com ja es podia esperar, són Juanpe i Ibrahima Kebé, que pateixen lesions que encara els tindran apartats de l’equip per un temps. El seu lloc el van ocupar dos futbolistes del filial per completar una llista de 26 jugadors. És el cas d’Óscar Ureña, que és qui més minuts ha tingut aquest curs en primera divisió, i Biel Farrés, que dissabte va tenir una actuació estel·lar marcant dos gols en l’èpica victòria del Girona B al camp del Sant Andreu (3-4).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)