Girona

Un City-Girona per tancar la fase de preparació

El Girona ha programat un quart i últim partit amistós abans no es reprengui la competició per la disputa del mundial de Qatar 2022. I serà contra un equip de volada, el Manchester City, a l’academy stadium, les instal·lacions on habitualment entrena l’equip dirigit per Pep Guardiola. El duel es disputarà el 17 de desembre a les 14h, només cinc dies abans de la tornada a la competició oficial per jugar la segona eliminatòria de la copa al camp del Cacereño.

El Girona disputa el primer dels quatre amistosos dimecres 8 de desembre contra l’Standard de Lieja, el dissabte 10 de desembre contra el Niça (els dos a Estepona) i el 14 de desembre contra l’Osasuna a La Vinya (tots a les 11 del matí). Per tancar la pretemporada en ple desembre, l’equip afrontarà un test exigent contra el City, el club de referència del City Football Group, el màxim accionista de l’entitat. Pocs dies abans de debutar a primera, en el marc del Trofeu Costa Brava el Manchester City, ja dirigit per Pep Guardiola, va visitar Montilivi per veure’s les cares amb el Girona, dirigit llavors per Pablo Machín, va ser un 15 d’agost del 2017 i els gironins van vèncer per la mínima 1-0 amb gol de Portu.

Opció per veure l’equip

Dos socis tindran l’opció de desplaçar-se i veure el partit si guanyen el sorteig que es realitzarà i al qual és necessari emplenar un formulari que es pot trobar a la pàgina web del club. El premi inclou el viatge amb l’avió de l’equip (des de l’aeroport de Girona el divendres 16, i la tornada després del partit, el dia 17), l’allotjament, dues entrades VIP i un tour per l’Etihad Stadium.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)