Girona

Amb el focus posat en el duel català

Tornada. Després de gaudir de dos dies de descans, el Girona du a terme el primer entrenament de l’any 2023

El Girona va tornar ahir als entrenaments després de gaudir de dos dies de descans. El conjunt dirigit per Míchel Sánchez va efectuar una sessió d’entrenament a les instal·lacions de La Vinya, al PGA de Caldes de Malavella, on habitualment s’entrena, en el que va ser l’estrena d’activitat per a l’equip en el 2023. El conjunt gironí va jugar dijous contra el Rayo Vallecano el partit corresponent a la quinzena jornada de lliga (2-2) i l’endemà va fer una sessió de recuperació, prèvia als dos dies de parèntesi per poder gaudir del canvi d’any de la millor manera.

Des d’ahir, doncs, els blanc-i-vermells ja tenen el focus posat en el duel català que disputaran al RCDE Stadium contra l’Espanyol (dissabte, 7 de gener, a les 21 h), un partit clau per deixar enrere un rival que s’ha convertit en aquest inici de curs en directe. El conjunt periquito disputa avui partit de copa contra el Celta davant la seva afició i no podrà centrar els seus esforços al 100% en el Girona fins ben entrada la setmana.

Per al duel contra els blanc-i-blaus, Míchel ja sap que no podrà comptar amb Oriol Romeu, que serà sancionat pel comitè de competició amb un partit de suspensió per la cinquena targeta groga que va veure en l’última jornada. A més, el de Vallecas no podrà disposar dels lesionats Javi Hernández i Reinier Jesús, amb dues lesions al bíceps femoral; Juanpe, que es recupera d’una operació al taló; Ibrahima Kebé, en la fase final de la recuperació d’una greu lesió al genoll, i tindrà el dubte fins a última hora de Bernardo, amb molèsties al maluc.

CONTRA L’ESPANYOL

Míchel no podrà comptar amb Oriol Romeu, sancionat, la baixa més sensible que tindrà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)