Girona

Míchel: “La història està bé, però no fa guanyar partits”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, ha parlat davant dels mitjans de comunicació a la prèvia del partit contra l’Espanyol, un nou derbi català a primera divisió.

Les baixes

“Oriol Romeu per sanció i Ibra, Juanpe i Reinier lesionats. La resta de jugadors tots estan bé i estem preparats pel partit”, ha dit el madrileny. Entre les quals, hi ha un jugador destacat que es perdrà el primer partit des que és jugador del Girona, Oriol Romeu. “La seva baixa és important, però penso que tinc una plantilla molt bona i tenim moltes possibilitats per fer jugar altres jugadors. Ramón, Yangel, i fins i tot l’Aleix que pot jugar alliberat en aquesta posició”, ha explicat Míchel. El tècic madrileny també ha afegit que la recuperació de Juanpe és més bona i que pensa que està més a prop de jugar amb l’equip. Demana paciència i, sobretot, que millor no es parli d’ell per deixar-lo treballar bé.

Un derbi intens

“L’Espanyol és un molt bon equip, amb bons jugadors i tenen un jugador amb un futbol espectacular, Darder. Joselu guanya totes les pilotes aèries, les bandes tenen jugadors molt ràpids i fan una pressió molt intensa en el seu camp quan no tenen la pilota. És un equip molt agressiu perquè el seu entrenador, Diego Martínez, els hi dona aquesta característica. A més a més, anem a un camp difícil i espectacular. Penso que nosaltres hem de fer un partit molt bo, com sempre, amb determinació i estil de joc”, ha respost Míchel. L’entrenador del Girona no ha volgut parlar d’avantatges respecte a l’Espanyol per haver descansat més sense la copa pel mig i fins i tot ha destacat que el conjunt blanc-i-blau arriba amb una mentalitat més bona per haver guanyat els últims dos partits, Barça i Celta.

“Hi ha gent al vestidor que per a ell és un partit especial, però per mi és un derbi i un partit més. Bernardo i, sobretot, David són jugadors que viuran el partit d’una manera diferent per haver jugat a l’Espanyol. La meva preocupació és la nostra dinàmica, la mentalitat, personalitat i la preparació. Com sempre”, ha dit Míchel.

Objectiu marcat

“En aquest nou any tenim el propòsit de fer més gols que no pas rebre’ls. Volem tenir el caseller en positiu, ara el tenim a menys dos gols”, ha destacat per sobre de tot Míchel.

Ara el pròxim objectiu és el partit al RCD Stadium on el Girona no hi ha perdut mai i ha aconseguit tres victòries consecutives. “La història està bé, però no fa guanyar partits. És una dada que intentarem continuar a la mateixa manera”, ha conclòs Míchel desitjant a tots els presents a la sala una bona diada de Reis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)