Girona

Una baixa de molt de pes

Girona El conjunt de Míchel Sánchez tindrà, per primera vegada en la temporada, la baixa d’Oriol Romeu. El tècnic madrileny ha donat pistes de les alternatives, Terrats, Aleix i Yangel

El Girona encara no coneix aquesta realitat des que Oriol Romeu vesteix la samarreta blanc-i-vermella. El d’Ulldecona va veure la cinquena targeta en el darrer partit a Montilivi i això ha causat la seva baixa per al partit de demà al vespre a l’RCDE Stadium. Les cares de Míchel i el migcampista, un cop va veure l’amonestació, van ser tot un poema. No entrava dins els plans de l’equip i s’haurà d’adaptar a una nova realitat. Malgrat aquest fet, Míchel va ser optimista i va voler destacar que el seu conjunt té alternatives. “La baixa és important, però penso que tinc una plantilla molt bona i hi ha moltes possibilitats per poder suplir-lo, jugadors que poden fer el treball d’Oriol Romeu a la perfecció. Ramón Terrats, Yangel Herrera i la possibilitat de jugar amb l’Aleix sol en aquesta posició. Per aquí aniran les opcions per al partit de dissabte”, va dir Míchel traient ferro a l’assumpte.

És una evidència que l’equip trobarà a faltar el jugador més regular al terreny de joc de la plantilla. Concretament, des que va debutar la jornada 4 al Visit Mallorca, no ha descansat cap minut dels 13 partits disputats entre la lliga i el partit de copa. Un total de 1.170 minuts en què ha sigut clau per donar al seu equip el que tant buscava, estabilitat al mig del camp. Míchel haurà de plantejar el partit amb figures diferents, però sap que ha recuperat jugadors que han de ser importants i que volen demostrar-ho. Yangel, Aleix o Ramon podran demostrar les eines de l’equip.

LES REACCIONS

La baixa d’Oriol és important, però penso que tinc una plantilla molt bona i hi ha jugadors que poden fer el seu treball
Yangel, Terrats o Aleix poden jugar en la posició d’Oriol. Per aquí aniran les opcions
Míchel Sánchez
Entrenador girona fc

Darder centra l’atenció blanc-i-blava

És el far de l’Espanyol en la creació i una peça fonamental per a Diego Martínez. Amb 1.326 minuts acumulats en les 15 primeres jornades, només Joselu (1.350) el supera. I, tot i que d’entrada va tenir descans en el duel de copa contra el Celta, Sergi Darder va acabar entrant i va ser determinant, perquè va marcar el 2-1, ja en la pròrroga. Però, pocs minuts després de celebrar amb eufòria el gol, el migcampista d’Artà es va asseure a la gespa i va haver de demanar el canvi. Les proves que li van fer l’endemà descarten que Darder tingui cap trencament a la cuixa esquerra, que era la gran preocupació dels tècnics, però la seva presència en el partit de demà a l’RCDE Stadium és encara dubtosa, i possiblement s’haurà d’esperar fins a última hora per saber-ho.

L’Espanyol i el Girona viuran demà el setè duel entre primera i segona divisió. Darder ha participat en els sis anteriors, i sempre com a titular en el conjunt blanc-i-blau. De fet, va ser el gran protagonista en l’1-2 de la temporada 2018/19 a Montilivi, ja que va decidir el duel amb dos míssils des de lluny. Va marcar el 0-1 (59’) i va ser l’autor del xut que Bono es va acabar introduint a la porteria, en l’1-2 (89’) que va enlairar l’equip de Rubi –va accedir a l’Europa League– i va enfonsar els blanc-i-vermells, que van acabar baixant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)